Pages

2:00 AM

Eerst Hulp bij een Zombie Apocalyps


dit plaatje is van de geweldige Em

Ik ben wel van de zombie films en ik kan me ergeren aan hoe er in films/series wordt omgegaan met bepaalde situaties. En ja,ja ik snap dat het niet echt is en iedereen er een draai aan geeft, maar er moet ook logica in zitten. Ook heb ik heel vele kater zondagen verspilt aan theorie├źn over wat ik zou doen in geval van een zombie apocalyps en omdat ik denk dat ze van toepassing kunnen komen deel ik ze graag met jullie.

  • Paniek! We nemen de auto en proberen de stad uit te vluchten. File. Geen benzine. Doei auto. Maar waarom denkt er niemand aan een fiets? Ideaal! (Hangt eigenlijk ook van het soort zombie af, maar het is in ieder geval praktischer dan een auto)
  • Een leuk huis zoeken, daar stil zijn en hopen dat het allemaal overgaat. Want zombies vechten is niet eens zo glamourous als het lijkt en ik wil vooral overleven.  Zombies komen af op geluid en in sommige gevallen mensengeur, daarom lijkt het me een goed idee om mijn kleding een zombie geurtje te geven.
  • Wat me brengt bij kleding, is helemaal bedekt een must. En dan hebben we het niet over een burka ... nee dit moet the whole deal zijn. Kijk een ridderharnas lijkt heel praktisch, maar op het moment dat je weg moet rennen is het toch minder handig. Ik zou voor leer gaan en dan van top tot teen.
  • Een wapen hebben is handig ... of je van plan bent om te vechten. Een pistool of geweer zijn leuk voor even, maar je munitie is zo weg. Als je het zelf kan maken kom je al verder, voor pijl en boog heb je niet veel nodig en het houdt je ook nog bezig. Eventueel een speer en altijd - altijd een honkbal knuppel bij je hebben.
  • Waar ik me altijd aan erger is waarom ze altijd stil zijn als ze ergens voor het eerst binnenkomen en niet weten of er zombies zijn? Wapens klaar, geluid maken en actie!
  • Ben ik de enige die me zorgen maakt over honger en dorst? Of krijg je een of andere boost dat dit niet meer hoeft? Ik zou in ieder geval zorgen dat ik genoeg water heb en genoeg groente in blik. En om het allemaal in balans te houden zijn vitamine pilletjes ook handig. En medicijnen, kan ik misschien ruilen.
zouden jullie en zombie apocalyps overleven? Of zouden jullie liever in een
andere soort apocalyps zitten? Of ben ik de enige die hier echt over nadenkt? 

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig