Pages

5:17 PM

populaire dingen waar ik niks van begrijp: VMA Editie

Vroeger (echt heel lang geleden) keek ik echt uit naar alle MTV Award shows (Movie Awards waren mijn favoriet, want waarmee zouden ze nu weer komen?!) Nu zie ik het allemaal wel een beetje als het voorbij komt, maar door alle Miley en foam finger ophef (jeetje in mijn tijd was dat wel anders) kwam ik bij een red carpet artikel en daar herkende ik bijna niemand. Ja, een paar reality sterren, voormalig Disney sterren en een verdwaalde actrice. Maar 80% van de mensen ken ik niet, niet van gezicht, niet van naam ... niks.

* ja ja ... het is alweer oud nieuws, maar ik doe het gewoon

Zijn dit nou Miley en Justin? Grapje ... Ik geef de jongedame 2/3 jaar tot ze met een Miley Gate komt. En hij? Hij gaat vele harten breken. En iets met een drugs gate.

Zijn dit de nieuwe Puff Daddy en JLO? Rechts weet ik trouwens wel dat ze de Smiths zijn, maar wat zijn ze toch al groot. De laatste keer dat ik de jongen zag zat hij op straat (ik heb the Pursuit of Happyness nooit afgekeken) En nu staat hij maar hier (neem aan dat het goed is afgelopen)

doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg geld voor deze heren niet. Doe maar niet heren.

En zijn boy/girl bands nog in? Ze zijn zeker door een tv show bij elkaar gebracht. Dat is aan de matching styling te zien. Ik hoop dat ze wat van NSYNC hebben geleerd. Jongens ... ik heb nu pas door dat NSYNC voor in synch staat. Jeetje

Wie oh wie zijn dit? Hoe mooi en goedgekleed zouden hun babies zijn? Maar hij is vast gay en zij
gaat voor de stoere bad guy en over een paar jaar komen ze elkaar weer tegen en dan realiseert ze
zich dat ze nooit over hem heen is gekomen en dan adopteert hij haar en leven ze nog lang en gelukkig.

De rechter heeft een stukje gejat van de linker. Blijkbaar was Miley niet de enige die ''yo dit is een familie vriendelijke show'' memo niet heeft gekregen.

Wat is dit nou? 2002? Ashanti en Lill Kim in tha house. Kijk deze twee dames uit mijn generatie schitteren: chique en sophisticated als altijd. 


SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig