Pages

4:37 PM

Acht Huisgenoot Geboden

hier was het zelfs teveel moeite om de afwasmachine in en uit te ruimen. 

1. Doe je afwas, vooral als je in het weekend naar huis gaat. Of als je zes vrienden hebt uitgenodigd om te komen eten. Je bent met zijn zevenen ... er moet iemand met met twee paar handen tussen zijn. 

2. Prullenbak vol? Die mag je best naar buiten brengen in plaats van deksel eraf halen 

3. Sta je te koken en is het hoofdingrediënt uit de koelkast verdwenen. DUS: Blijf van elkaars eten af! (tenzij je toestemming hebt natuurlijk). Boter, olie, ketchup en kruiden kun je best met iedereen delen, maar daar houdt het bij op. Serieus ... er is een supermarkt om de hoek, haal je eigen eten. En drinken.

4. Muziek mag na elven/twaalven best een paar toontjes lager. Niet iedereen is Miley Cyrus fan. Sowieso mag het lawaai na die tijd ook minder.

5. S ochtends tijdens rush hour een half uur douchen? Niet tof tegenover je andere huisgenoten. Iedereen wil fris en fruitig naar school, dus hou het kort en je haar doen/opmaken doe maar in je kamer.

6. Remsporen? Iew. Nee. Kom op.

7. Laat niet een iemand voor toiletpapier en vuilniszakken opdraaien. Denk er zelf ook een keer  aan - ook al staat er nog een pak. Extra zal niemand pijn doen.

8. Jij wil ook niet thuiskomen en een kamer zonder laptop/camera/tv/ whatever aantreffen. Deuren op slot als je weggaat dus.

Wat zijn jullie huisgenoot from hell verhalen? 
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig