Pages

4:25 PM

Een Stukje Over Netflix


Misschien heb je het al ergens gelezen of voorbij zien komen, maar Netflix is eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar (te vinden ... te gebruiken)  Maar wat is het precies? Netflix is een film en series on-demand-dienst ( het nieuwe TV kijken is vooral bepalen wanneer je iets wil kijken ... want we zijn allemaal busy bees met een druk leven enzo) Een soort film en serie versie van Spotify. Voor mij is het ideaal omdat ik geen TV heb en mijn laptop kan alle download virussen niet aan en hiermee heb ik een ruim aanbod. 


Goed .... je meldt je dus aan en voor 7,99 euro per maand heb je toegang tot deze online bibliotheek (maar omdat ze de slechtste niet zijn kun je het een maand gratis proberen)


Tuurlijk zijn er al on demand diensten in Nederland,  maar die hebben het personalizen niet en dat is wat Netflix bijzonder maakt. Je kijkgedrag (dit kan eerst eng zijn, zo een spiegel die ze voor je houden) wordt bijgehouden en aan de hand daarvan krijg je aanbevelingen en zo ontdek je series die normaal niet zo een, twee, drie zou kijken (daar gaat je vrije tijd).Maar je kunt ook scrollen door de verschilende genres. En zoals je kunt zien lopen die uiteen.  Ik word heel blij van de world cinema en independent films. Ook handig om te weten is dat je een abonnement op twee apparaten kan gebruiken. EN er is ondertiteling. 

Er zijn ook nadelen: HBO series kun je bijvoorbeeld niet kijken op Netflix. En Nederland heeft (nu nog) een kleiner aanbod ... maar er wordt vast druk gewerkt om het uit te breiden.

wat ook een nadeel kan zijn is dat als je een keer Mean Girls 2 hebt gekeken je dit soort aanbevelingen blijft krijgen. 

wie gaat het proberen
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig