Pages

3:00 AM

+44: Overrated Londen

Londen is net zo goed, slecht, saai, mooi, somber en interessant als elke andere stad. En eigenlijk is Londen een overrated stad. Waarom? Nou ...

Laat ik beginnen met South Bank: veel te druk, ellendige rijen, irritante verklede mensen waar je mee op de foto kan in ruil voor een paar pond. Nee, bedankt. 

Ook aan de South Bank: een van de grootste tourist traps: de London Eye. Ik heb zo een spijt van het geld en de tijd die ik eraan kwijt ben. Echt ... ga iets anders doen. 

En dan Hyde Park. Alsof Londen niet nog eens honderd andere parken heeft, nee iedereen moet naar Hyde Park. En op zo een stoel zitten. Ugh.

Zelfs de hipster zoeken nieuwe plekjes want Shoreditch begint toch echt wel 2012 te worden.

Troep en oude punks ... dat vind je op Camden Market. Niks meer. Skippen dus. 

En wat heeft Madame Tussaud's eigenlijk met Londen te maken? Wassen beelden van celebs kijken? En dan mee op de foto gaan? Ok ... 

Elke dag verzamelen honderden mensen zich voor de wisseling van de wacht ... En wat is het eigenlijk? Een paar mannen in pakjes die klaar zijn met werken ... 

Een paar lichtjes, een beeld van Anteros (de borden zeggen dat het Eros is, maar het is echt Anteros ) en we zorgen dat het in elke reisgids vermeld staat ... ja dat is Piccadilly Circus.

Waarom gaan we massaal naar een winkel waar we toch (bij wijze van) alleen en sleutelhanger kunnen kopen. Ik snap Harrods echt niet.

Elk weekend is de helft van de tramlijnen gesloten voor onderhoud. Echt handig. 

Serieus? Een winkel gewijd aan M&M's? M&M World is veel te druk, veel te duur en veel te verleidelijk.

Dus ja ... hmhmmh ... kom allemaal niet naar Londen, want het is het niet waard.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig