Pages

12:25 AM

Awesome Things I Did In London That You Should Do Too

Ga je binnenkort naar Londen? Of kan ik je overtuigen met deze vier awesome dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan?
Recipease van Jamie Oliver is heaven. Je kan er terecht voor (take away) eten en drinken, ze bieden er kook lessen aan en je vindt er alles voor in de keuken. En het beste? Het zit in een prijsklasse die zelfde deze arme student aankan. Recipease vindt je in Notting Hill en de dichtstbijzijnde halte is Notting Hill Gate.
Shake Shack is een fast food keten uit New York en sinds de zomer zit het ook in Londen. En omdat het overhyped was waren de rijen ook enorm. Afgelopen week was er voor de verandering geen rij en kon ik de infamous Shake Shack burger eindelijk proeven. En hij is niet slecht, helemaal niet slecht. Wel een beetje duur als fast food - maar zo proefde het niet. Convent Garden is de metro halte die je moet hebben voor Shake Shack. 

Ik had het hier al eerder over Fika. Als je in de buurt (Od Street/Brick Lane is sowieso een must go) bent en op zoek bent naar de allerbeste chocolade taart dan moet je naar binnen lopen en de kladdkaka bestellen. Te goed. En nu genoeg over eten ...


Dat eerste plaatje? Dat is natuurlijk de locatie van Londen's favoriete thrift shop (je weet wel waar alles 99 cents is) Ja ... ja ... dit er eentje waar je een zak van 10 of 20 pond kan vullen. De dichtstbijzijnde halte is Whitechapel of Stepney Green - daarna moet je door een dodgy straatje en als je ergens uitkomt en het lijkt op een garage van een 90 kledinghoarden ... dan ben je bij de East End Thrift Shop aangekomen.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig