Pages

1:03 AM

+44: Awesome Things I Did In London That You Should Do Too: Greenwich Editie


Voor mensen die binnenkort naar Londen komen zet ik weer de leukste dingen op een rijtje. Dit keer de Greenwich editie. Greenwich is een wijk in het oosten van Londen waar je makkelijk een dag kunt doorbrengen.
  De nieuwe Thor film speelt zich af in Londen en in de grote slagscene wordt the Old Royal Naval College vernietigd. Het terrein is leuk voor een wandeling en zoals je ziet is het zeer fotogeniek.
Voor eten en drinken moet je op de markt zijn. Heel de wereldkeuken is aanwezig. 


Dan is er Cutty Sark - een theeklipper die vroeger thee bracht uit AziĆ« en nu dient als een museum. Supergroot en indrukwekkend schip. Entree is 12 pond en hoewel het best prijzig is, vond ik het helemaal waard.

Ook heeft Greenwich een indrukwekkend park waar je kunt wandelen. En waar zich een paar interessante dingen bevinden.
Zo is er het gratis Maritime Museum die ook een bezoek waard is. Hier en daar ook een paar Nederlandse invloeden. Toch gek dat zo een klein landje toch zoveel heeft gedaan. En natuurlijk mag een deel over thee niet ontbreken.
Boven op de berg vindt je the Royal Observatory, Greenwich , een observatorium die bekend als het punt van de merodaan van Greenwich. Je kan er ook leuke schoenenfoto's maken. Mocht je naar binnen willen ... ingang is 7 pond.


SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig