Pages

1:00 AM

Christmas Is All Around ...

Hoewel ik niet echt 'kerst kerst' vier heb ik de sfeer in verschillende landen meegekregen. Interessant om te zien hoe elk land er zijn eigen draai aan geeft.
Australië 30/40 graden en BBQuen ... dat is Kerst in Australië. Kerst wordt met de familie gevierd en de stranden zijn vol. En overal backpackers die de klassieke kerst op het strand foto maken. De Australiërs zelf zien het als entertainment.

Tsjechië In Tsjechië kregen we geen vlees, maar karper en traditionele aardappel salade. Er wordt volgens mij officieel geen alcohol geschonken, maar toen ik er was wel.

Finland 
in het verre noorden van Finland (Lapland eigenlijk) vind je de enige echte Santa Village! Je kunt er op de foto gaan met de Kerstman himself en mijn zijn rendieren en natuurlijk een bezoekje brengen aan de shop daar. En er is Winterwonderland waar je kunt kunt wandelen en veel foto's nemen.

Riga - Letland 
volgens de verhalen in Riga is hier in het jaar 1510 de allereerste kerstboom versierd.

Engeland
Wat ik me van vorige keer Engeland herinner zijn de Christmas carols, crackers en puddings. Ook hier gaat het om familie en samenzijn en eten maar dan met bovenstaande. Verder is Londen leeg omdat iedereen naar huis is om kerst met familie te vieren.

Wat zijn kerst tradities binnen jullie familie/gezin?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig