Pages

3:00 PM

toerist in eigen land: weekendje weg

Ik las dat Weekendjeweg een lijst heeft samengesteld met de vijf populairste steden voor een weekendje weg (met de trein) en dan in eigen land. Ik ben fan van alle vijf de steden en deel graag mijn tips.

1. In Maastricht zit een van mijn favoriete koffiehuisjes: Coffeelovers waar je terecht kan voor verschillende koffie en thee. Perfect om bij te kletsen of even uit te rusten van een shopsessie/cultureel verantwoord doen.

2. Als je In Den Haag/ Scheveningen bent ga je natuurlijk naar het strand - maar voor shoppingqueens is er nog een reden om te gaan:  De Fashion Factory Outlet ... met meer dan 3000m2 aan shopruimte vol met (inter) nationale modemerken. En dan ook nog tot 70% korting. AHA.  Met kortingen tot wel 70%. Het hele jaar door. Jup.

 
3. Dansen/concertje meepakken of gewoon een drankje doen bij Rotown is het liefste wat ik in Rotterdam doe. Op de site van Rotown vindt je een up to date overzicht van wat er allemaal speelt.

4. Er gaat niks boven Groningen! Het is een van mijn favoriete steden en een ding uitkiezen is niet makkelijk. Toch denk ik dat iedereen die een weekendje naar Groningen gaat naar het Nederlands Stripmuseum moet - hoewel het op kinderen is gericht.

5.  Meneer Smakers is mijn favoriete Nederlandse hamburger tent ... en waar vindt je die? In de vijfde stad van het lijstje: Utrecht. Dus zoek je nog een plekje om wat te eten? Naar Meneer Smakers en probeer een van hun heerlijke - net anders dan andere burgers. 

Wat zijn jullie tips voor deze steden?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig