Pages

12:30 AM

nog een stukje over Netflix

Sinds september kunnen Nederlanders ook genieten van Netflix (ik schreef er hier over) ... En ik heb me laten vertellen dat het best tegenvalt omdat aanbod beperkt is. Die in Engeland is iets groter, maar ik was er niet heel tevreden mee. Gelukkig er bestaan cheat en er is een hele nieuwe wereld voor me opengegaan. Mijn laptop wordt niet langzamer door alle downloads en mijn portemonnee is iets voller omdat ik niet zoveel DVDs meer koop. 

Er zijn verschillende manier: ikzelf gebruik Hola Unblocker. 1. Je downloadt Hola // 2. logt in op je Netflix account (of maakt het aan - de eerste maand is gratis) // 3. rechtsboven kies een land uit en 4. daarna verdwaal je in de wondere wereld van Netflix. 

Hier vier tips - voor het geval je de bomen door het bos niet meer ziet:

Don't Trust the B- In Apt 23

Happy Endings

Archer

Portlandia

Wie heeft er hier Netflix?

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig