Pages

1:30 AM

the month in movies


What A Movie


Ik ben een grote Coen brothers fan en keek heel erg uit naar Inside Llewyn Davis en dit bleek de verassing film te zijn voor onze kerst uitje. De film speelt zich af in de jaren 60 en Llewyn is een muzikant waar het niet helemaal gaat zoals hij zou willen. Hij hopt van bank naar bank en prive zit het al helemaal tegen. 

Attack the Block heeft me verrast. Het een soort van coming of age film - maar eigenlijk ook helemaal niet - over 6 tieners uit het arme en gevaarlijke Zuid Londen. Ze overvallen een vrouw en schieten een alien neer ... en dit heeft zo zijn gevolgen. Het is de humor die het doet (zo hebben de jongens geen beltegoed meer en als ze even naar huis gaan om wapens te halen moet een van hun de hond uitlaten). Het is bij mij om de hoek opgenomen

Worth A Watch

De reis van de hobbit en de dwergen gaat weer verder in The Hobbit: Desolation of Smaug ... en ik vond het een beetje tegenvallen.  Hij is wel beter dan deel l, maar het was allemaal zo gemaakt en CGI (ik mis bijvoorbeeld de landschappen die in LOTR zaten).

Iedereen is zo enthousiast over Blue is the Warmest Colour en ik ging er hoopvol heen. Ik wist niet dat de film drie uur duurde. drie uur. op zich interessant....maar drie uur? van hetzelfde? en voorspelbaar. ugh. nee. Het is een goed liefdesverhaal (tussen twee vrouwen dus) en ik denk dat dat mensen trekt.

Van Frances Ha had ik hele andere verwachtingen: ik had een comedy verwacht, maar he was vooral drama. Frances is eind 20, woont in New York en terwijl iedereen om haar heen volwassener en verantwoordelijker wordt gaat zij achteruit. Een sterke must see film.

Ben Stiller en Owen Wilson als male models in Zoolander. Een klassieker.

Much Ado About Nothing is van held Joss Whedon. De film speelt zich nu af, maar met de oude teksten. Ondanks dat ik het natuurlijk niet helemaal volgde (oud Engels is toch iets moeilijker dan gedacht) was het geen tijdsverspilling.

Election gaat over de leerlingenraad verkiezen op een high school. De perfecte studenten vs. de football lieveling vs de leraar. 

De nieuwe Frozen is alles wat je van een Disney kan verwachten: warm (HA) zoet, een prinses, prins Charming, een hilarisch figuur in de bijrol, een schattig dier en natuurlijk een happy ending (oh, en een overbodige 3D

Hot Tub Time Machine begon iieuw en hoewel hij heel heel heel slecht is, heb ik wel een paar keer moeten lachen. Vier mannen gaan , dmv een hot tub time machine, terug in de tijd en krijgen de kans om hun verleden te veranderen.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig