Pages

2:00 AM

the month in movies


What A Movie
De Indiana Jones trilogie is een van mijn favoriete van vroeger.  Dr Indie Jones is een architect / professor die de wereld rondreist om schatten voor musea te verzamelen en het ook nog tegen slechteriken opneemt. Avontuur, actie, landen en Harrison Ford is de pefecte combinatie. Door dit soort films realiseer ik me hoeveel CGI er tegenwoordig wordt gebruikt en ga ik ze nog meer waarderen. Het derde deel, Indiana Jones and the Last Crusade, is mijn favoriet.

Ik snap nog steeds niet waarom ik Alien niet eerder heb gezien. De film over een de bemanning van een ruimtevrachtship die te maken krijgen met een alien aan boord. Een van de mooiste die ik heb gezien. En dat voor '77.

Worth A Watch
Rundskop is een indrukwekkende film waar twee verhaallijnen (eentje over een hormoon maffia en een persoonlijke) door elkaar lopen en uiteindelijk bij een iemand uitkomen.

Ik was niet zo heel overtuigt van American Hustle. De film was ok gemaakt en de acteure deden het goed, maar ik was niet helemaal onder de indruk. Ik ben vast een van de weinige, want de film over een doet het in ieder geval goed bij de awards.

Wasn't For Me
De ontmaagding van Eva van den Ende was euhm anders dan ik van de trailer dacht. Ik had een snelle comedy verwacht , maar het was een langzame drama met af en toe een komisch  moment. Het alledaags leven van de disfunctional familie van den Ende wordt omgegooid door de komst van een Duitse uitwissel student.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig