Pages

7:20 AM

the month in movies


What A Movie

Het verhaal van Soloman Northup en zijn 12 Years A Slave was heel indrukwekkend. Hij is heel rauw en de (vooral) de drie hoofdrolspelers doen het geweldig. Tissues bij de hand want iedereen verliet de zaal met traanogen. 

Ik keek zo uit naar de nieuwe van Spike Jonze en Her stelde niet teleur. De hoofdpersoon in de film is eenzaam na een gebroken relatie. Zijn nieuwe telefoon heeft een slimme besturingssysteem dat aangepast is aan de gebruiker en zo begint hij een relatie met haar. Een beetje apart, maar laat het aan Jonze over. En prachtige beelden.

Wes Anderson en zijn new wave geïnspireerde films zijn al heel lang favorieten. Anderson neemt je mee naar zijn wereld en dit keer speelt het zich af ik een fictief land. Als een van de prominente gasten van The Grand Budapest Hotel wordt vermoordt is de hotel conciërge de hoofdverdachte. Hij wordt nog verdachter als hij een kostbaar schilderij erft. Samen met de nieuwe lobby jongen moet hij zijn onschuld bewijzen en dat gaat natuurlijk op een hele Anderson manier.

Een goldie oldie van Anderson: the Life Aquatic With Steve Zissou waar we Wes Anderson ons meeneemt in de wondere wereld van Team Zissou en hun zoektocht naar de jaguar haai.


Worth A Watch

Cabin in the Woods begint als een klassieke teen horror film ... 5 tieners gaan een weekendje naar een cabin in the woods, maar dan gebeuren er rare dingen. Het is een horror spoof en ik vond hem hilarisch.

ps: hier kun je vier DVDs winnen.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig