Pages

8:49 PM

12 kantoor irritaties

1. is toch wel de telefoons die heel de tijd overgaan. We hebben namelijk geen directe lijnen , dus als iemand belt dan gaan altijd 10 telefoons over.

2. dan de luide telefoongesprekken die door elkaar lopen en dat je onbewust woorden die je hoort typt in plaats van je mailtje.

3. veel te traag internet. En dan moet je nog een clip WeTransferen of een film op Vimeo uploaden.

4. de scanner die het 7 van de 10 keer niet doet. En dan vooral op momenten dat je echt cuttings moet doorsturen.

5. elke dag gaat iemand over de playlist en iedereen probeert neutrale muziek te spelen, behalve een persoon die haar rare muziek opzet.

6. bijna iedereen eet achter de computer en dan heb je de irritante smakkers. Dan zijn er nog de slurpers.

7. het water in ons kantoor smaakt chloorachtig en niet te drinken, toen kwam ik de Bobble tegen en bedacht me dat dit de oplossing zou zijn ... helaas maakt de Bobble een heel irritant geluid. Ugh

8. collega's die het papier niet bijvullen

9. zo rond 4 uur heeft iedereen behoefte aan iets zoetig en dan haalt iemand een zak snoep/reep chocolade. Maar er is een collega die altijd mee-eet, maar nooit nooit noooooit iets haalt.

10. de temperatuur in het kantoor is nooit goed. Eentje heeft altijd koud vingers en oh wee als ik even het raam openzet om het kantoor even te luchten

11. twee collega's die het niet zo met elkaar kunnen vinden en dat duidelijk laten merken. Zo proberen ze altijd over de ander te roddelen, maar niemand doet daar aan mee.

12. hoe hebberig iedereen wordt als er gratis dingen worden weggegeven. Het is maar een DVD.

Wat zijn jullie kantoor irritaties?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig