Pages

2:00 AM

eerlijke antwoorden op sollicitatie vragen

Ik werk nu twee dagen bij het bedrijf waar ik stage liep en doe pers en marketing voor twee andere bedrijven (gewoon uit huis/café) en daarnaast solliciteer ik naar iets meer stabiliteit (en geld). Ik heb een paar gesprekken gehad en heb natuurlijk mijn antwoorden perfect geoefend. Toch vraag ik me soms af wat er zou gebeuren als ik af en toe eerlijker was ...

Vertel eens wat over jezelf?
Mijn broertje heet Teo (dit is leuk als je weet dat ik Tea heet). Ik kan dit met mijn wijsvinger (laat zien dat ik bovenste deel van wijsvinger in een hoek van 90 graden kan buigen) en ik heb in een oorlog gezeten.

Wat zijn je zwakke punten?
Ik heb een zwak voor ijs.

Kan je met Photoshop overweg?
... ja.

Waar zie je jezelf over vijf jaar? 
Naast Jon Hamm (morgen de nieuwe aflevering van Mad Men!)

Wat trekt je aan in dit bedrijf? De sollicitatie?

Wat kan jij voor ons betekenen dat anderen niet kunnen? 
Ik ben de Tea in team. (dit is alleen grappig als je weet dat ik Tea heet)

Wat weet je van ons bedrijf? 
Wat in jullie FB bio stond. 

Wat is de grootste fout die je ooit op je werk hebt gemaakt en hoe loste je het weer op? 
Je hebt een national press screening he, die worden de vrijdag voor de film wordt uitgebracht voor criticus van kranten gehouden ... ik heb een keer de verkeerde zaal doorgeven en iedereen heeft het gemist (in my defense: er zit een woord verschil tussen de twee zalen). En de mensen zich maar afvragen waarom er niks in de bladen stond. Die vrijdag naar iedereen een DVDtje gestuurd. 

Hoe ga je om met conflicten op de werkvloer? 
Die vermijd ik het liefst.

Wat is de zwaarste beslissing die je in de afgelopen twee jaar hebt gemaakt? 
Pony laten knippen of geen pony laten knippen?

Hoe zou je snel een reputatie willen opbouwen in dit bedrijf?
Hangt ervan af hoe snel ik de tijd heb om mijn signature Toblerone Cheesecake te maken.

Geef een aantal voorbeelden van ideeën die je hebt uitgevoerd. 
Friday Pour O'Clock.

Wat zijn je dromen die je ooit nog eens hoopt te vervullen? 
 Iets met Jon Hamm

Waar heb je het meeste spijt van?
Die ene keer dat ik mijn pony te kort knipte.

Wat is het belangrijkste dat je op school hebt geleerd?

Blush aanbrengen.

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig