Pages

6:50 AM

Friday Five: aanraders op de Nederlandse Netflix

Friday Five is terug! En we kicken af met een onderwerp waar ik elke dag mee te maken heb (ene dag voor werk en andere dag voor plezier) ... namelijk films! 

Ik kijk meestal via Netflix en de UK versie heeft een goed aanbod, maar toen de Nederlandse Netflix 'uitkwam' zat er niet veel op. Daar hebben ze afgelopen maanden hard aan gewerkt want er is flink uitgebreid. Voor de mensen die door de bomen het bos niet meer zien heb ik zeven Tea approved films in de aanbieding. 

Youth in Revolt is het verhaal van tiener Nick Twisp een lieve maar sullige braverik die z’n droommeisje Sheeni ontmoet tijdens een nogal aparte familievakantie. Het enige probleem is dat Sheeni’s droomjongen letterlijk een droom is: een ingebeelde Franse gangster genaamd Francois. Hierdoor is Nick gedwongen om z’n eigen alter ego-versie van Francois te manifesteren en te rebelleren in naam van de liefde.

Nick and Norah's Infinite Playlist Nick en Norah ontmoeten elkaar tijdens een concert. Hoewel ze behalve hun muzieksmaak niets gemeen hebben, vallen ze voor elkaar en zorgt de ontmoeting voor een bijzondere verandering in het leven van beide.

The House Bunny Als Shelly, een Playboy bunny, plotseling ontslag krijgt weet ze niet waar ze naar toe moet. Ze komt terecht op een universiteitscampus die beheerst wordt door een grote, belangrijke studentenvereniging vol arrogante meiden en hun moeders. Shelly krijgt het idee om ook huismoeder te worden, en wel van de Zeta- vereniging, bestaande uit nerds en outcasts die op het punt staan hun huis te verliezen.

Sunshine Cleaners Rose en haar zus Norah hebben moeite om rond te komen en starten vervolgens een ongewoon schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in misdaadlocaties: 'Sunshine Cleaning'. De zussen worden gesteund door hun vreemde vader Joe die helemaal in hun idee mee gaat.

Saved! Mary is een keurig Christelijk meisje met een keurig Christelijk vriendje, en gaat naar een keurige Christelijke school. Haar perfecte leventje stort in wanneer haar vriendje bekent homo te zijn. In een poging hem te "genezen" besluit ze met hem het bed te delen. Dit heeft echter weinig succes: hij wordt naar een centrum gestuurt om van zijn onchristelijke levensstijl af te komen, en Mary raakt zwanger. Terwijl haar brave vriendengroep zich tegen haar begint te keren raakt ze bevriend met de buitenstaanders op haar school.

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig