Pages

6:55 AM

to do list: London

Er is nog zoveel dat ik moet zien en doen in Londen en elk weekend probeer ik iets te gaan doen. Afgelopen maanden is dat goed gelukt, maar er blijven altijd genoeg dingen om te doen en te zien. Dit is de to do list voor komende maanden:
The Monument beklimmen. Het monument werd ontworpen ter herdenking van de Great Fire.
Een rondje met de Emirates Cable Carts doen.
Wist je dat je naar boven kan in de Elizabeth Tower / Big Ben?  Deze blijft voorlopig op de to do list want dit kan alleen als je een Brits paspoort hebt (en iemand van gemeente van je buurt moet een schriftelijke verzoek indienen) Maar het kan dus.
En zaak volgen in Old Bailey - een van de bekendste rechtbanken van de wereld inclusief de gekke pruiken.
Ik woonde er vlakbij, maar het kwam niet op om naar de Colombia Road Flower Market te gaan. En nu het verder weg is moet ik er natuurlijk heen.
Door de jaren heen zijn een aantal metrostations gesloten en Aldwych Station is een van de bekendste, tegenwoordig wordt het gebruikt als filmlocatie EN een paar keer per jaar zijn er rondleidingen. Tickets zijn zo uitverkocht en ik hoop dat ik er dit jaar eentje kan scoren.
Een van de mooiste gebouwen van Londen is toch wel de Tower of Londen. Ik zou er niet heen willen voor de kroonjuwelen, maar gewoon voor het gebouw. Wist je dat er op het terrein families wonen? Je zult je verjaardagsfeestje daar maar geven.
de Tower Bridge heb ik inmiddels van alle kanten van Londen gezien, maar binnen is een tentoonstelling die ik nog moet bezoeken.
Abbey Road zit een beetje buiten de route en elke keer denk ik ''meeeh'' maar binnenkort ... echt.
Naar een toneelstuk in the Globe. En net zoals in de tijd van Shakespeare staan - en dat voor vijf pond. Deze bewaar ik voor de zomer.
Naar de musical Book Of Mormon. 
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig