Pages

12:34 PM

Friday, Five Favoriete Expat Blogs

 Ok ... het zijn niet allemaal per se blogs die over expat gaan, maar deze vijf ladies (en een man) zitten in een ander land dan hun thuisland en bloggen over  het leven in dat land. Omdat ik het tof vind om culturen en landen zo te leren kennen volg ik een hele reeks 'expat' blogs en dit zijn vijf favorieten ... de rest van de wereld editie (want Londen expat blogs zijn een verhaal apart.)

 Mark en Mallory in Japan

 Ik heb een obsessie met Japan en daarom is Sweet Smores een van mijn favoriete expat blogs. Mark en Mallory wonen sinds kort in Japen en gaan samen op pad om de bezienswaardigheden en de cultuur te ontdekken. En de blog worden ondersteund door hele fijne foto's. Wat ik ook leuk vind is dat ze het ook over bijvoorbeeld hun budget hebben.


Kristina in Melbourne

De Duitse Kristina blogt op Le Fabuleux Destin over Melbourne, over Australie en over haar bezoekjes aan de rest van de wereld. Omdat ik ook een tijdje in Melbourne heb gezeten vind ik het extra leuk om te lezen. Ook bij Kristina een overload aan mooie sfeerfoto's.


Yvonne in Beijing

 Yvonne woont en werkt nu in China en blogt daarover (maar ook over haar andere tripjes en reisjes) op GoYvon . Over de totaal andere cultuur lees je in haar Leven In China overzichtjes die voorbijkomen. Elke keer weer fascinerend om te lezen.

Debby in Nicaragua

 Debby van Bohemian Dreams dacht voor een paar maanden naar Zuid Amerika te gaan, maar ze besloot er te blijven en woont en werkt nu in Nicaragua. Het is niet een land waar veel expats heengaan dus ik vind het supertof om over het leven daar te lezen.

Eva in Berlijn

Iets dichter bij huis, maar daarom niet minder leuk:  Eva zit in Berlijn (besloot dat volgens mij ook heel spontaan) een stad waar ik ooit nog wil wonen. Dus nu kunnen we samen met Eva In Berlin allemaal de hidden gems van Berlijn ontdekken. Maar ook hoe je de allerlekkerste cheesecake maakt en over goede films (want Eva heeft een goede film smaak )

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig