Pages

10:30 AM

movies to see in June

5 Juni Dreamteam Jonah Hill en Channing Tatum zijn terug in 22 Jump Street. Vorige keer gingen ze undercover op een middelbare school en dit keer gaan ze naar de universiteit. Wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken. Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die zullen aantonen of ze een 'volwassen' relatie kunnen aangaan. Als de twee adolescenten kunnen uitgroeien tot 'echte' mannen, zou deze studententijd misschien wel het beste kunnen zijn dat hen ooit is overkomen.

Voor de liefhebbers van world cinema draai vanaf 5 juni ook In the Name Of: over een katholieke priester in een klein dorpje op het Poolse platteland, waar hij werkt met een groep jongeren met gedragsproblemen. Maar hij is ook homoseksueel, en weet dat hij priester is geworden om voor zijn seksualiteit te vluchten. Wanneer hij Lukasz ontmoet komt het tot een conflict tussen zijn geloof en zijn seksualiteit.

12 Juni Vers van het Cannes Festival komt The Rover: een film die zich afspeelt in de Australische woestijn in een gevaarlijke en disfunctionele toekomst. Eric heeft elke schijn van menselijkheid achter zich gelaten. Wanneer zijn laatse bezit, zijn auto, wordt gestolen door een bende gevaarlijke criminelen begint Eric aan een zoektocht naar de daders. Hij wordt hierbij gedwongen om de hulp in te schakelen van Reynolds, een naïef lid van de bende die achtergelaten is in de chaos bij hun laatste ontsnappingspoging.

Joe (aka Nicolas Cage) is een ex-gevangene die probeert zijn duistere verleden achter zich te laten en een een eenvoudig leven leidt. Overdag werkt hij bij een houtbedrijf, 's nachts drinkt hij. Maar wanneer de vijftienjarige Gary - een jongen die zijn familie probeert te onderhouden - in het stadje aankomt, wanhopig op zoek naar werk, heeft Joe een manier gevonden om te boeten voor zijn zonden, om eindelijk iemands held te kunnen zijn.

19 Juni Deux Jours, Une Nuit is van de makers van L'Enfant en hij deed het vorige week goed op Cannes. Deux Jour, Une Nuit gaat over een vrouw (Marion Cotillard) die met de hulp van haar echtgenoot het stadje af op zoek naar collega’s die bereid zijn om hun bonus op te offeren zodat zij haar job kan behouden.

26 Juni De geweldige Richard Ayoade (hij maakte eerder Submarine) komt nu met the Double:  Simon ziet zijn leven helemaal veranderen wanneer James, zijn dubbelganger, opduikt en in zijn bedrijf komt werken. In tegenstelling tot Simon heeft James veel zelfvertrouwen, charisma en kan goed omgaan met vrouwen. Simon is begrijpelijkerwijs van slag door deze situatie en het duurt dan ook niet lang vooraleer hij het gevoel krijgt dat James zijn leven overneemt.

In the Two Faces of January wordt een oplichter gedwongen Griekenland te ontvluchten met zijn vrouw nadat hij "per ongeluk" een agent heeft vermoord. Een Amerikaanse docent stemt toe hen te helpen en met zijn drieën vluchten ze naar Istanbul.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig