Pages

6:00 PM

Friday, Five manieren om het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black te kijken

 Vandaag komt Netflix met de nieuwe Orange is the New Black afleveringen en  in plaats om week voor week in de spanning te laten staat het hele seizoen in een keer op de site. Dit brengt ons natuurlijk bij het volgende: hoe gaat je dit kijken? Vijf opties:

1. Jij en je vrienden hebben het al maanden in de agenda staan: Orange is the New Black kijkfeestje. Oranje onesies aan, cupcakes met oranje frosting en ,  dankzij het WK, oranje hapjes op tafel. Ook handig dat je na elke aflevering meteen alles kunt bespreken.

2. Voor de fans die het in alle rust en concentratie zo snel mogelijk willen is er natuurlijk aftellen tot de afleveringen online staan en heel de nacht/dag doorkijken!  Wel ervoor zorgen dat je goed uitgerust bent want je wil niet halverwege inzakken en iets belangrijks missen.

3. Wachten tot de volgende ochtend en een weekend marathon houden. En zorgen dat je social media ontwijkt voor eventuele spoilers. Op de meeste sites geven ze aan als er spoilers in het artikel zitten, maar Jantje zou zomaar een Tweet kunnen plaatsen die teveel weggeeft. 

4. Gewoon ouderwets elke week een aflevering. Je wilt er van genieten en een marathon is zo haastig en niks voor jou.

5. Je kijkt ernaar uit, maar je ziet wel hoe en wat. Je moet nog zoveel kijken en seizoen een ook nog zien om er even in te komen. Misschien in de zomer ... of erna. Gelukkig ben je vergeetachtig, dus spoilers vergeet je ook zo.

zijn er hier fans?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig