Pages

2:14 PM

(populaire) dingen waar ik weinig van weet/begrijp

 hier een foto van een slapende baby geitje. Omdat het maandag is en we allemaal een beetje aaaaaawg kunnen gebruiken. Ik maakte hem niet zelf hoor, kreeg hem doorgestuurd (I LOVE BABY GOATS).

7th Sunday Festival ... vorige week vrijdag en zaterdag stond mijn FB feed vol met Pinkpop updates en foto's en zondag ging het alleen over 7th Sunday. Wat is dit?

Huisdieren die een eigen Instagram account moeten hebben ... dieren zijn schattig en krijgen van mij negen van de tien keer een hartje, maar een eigen account? Nah. Heel misschien als het een baby geitje is.

De Arke Dreamliner hype. Ik heb me niet ingelezen, maar wat is er bijzonder aan dit type vliegtuig? Gaat hij sneller?
 
Waarom mensen die een site/blog hebben ceo of editor in chief in hun mail handtekening hebben. Of zich zo noemen. Als je Arianna Huffington bent is dat ok, maar anders begrijp ik het niet.

Het weer.

De baby boom op mijn Facebook. Een jaar geleden kwam er wekelijks een geboorte, aankondiging of een Keesje heeft zich omgedraaid voorbij. Maar dat is nu dagelijks, bijna iedereen van mijn basis en MBO heeft inmiddels een kind. Ik word oud.

De lay-out die elke nieuwe site lijkt te hebben. Ik weet niet hoe het heet, maar terwijl je naar beneden scrolt verandert de pagina en helemaal onderaan kun je getallen invullen. Sorry voor de vage omschrijving, maar dit is alles wat ik heb.

Waarom Nederlandse mensen op social media in het Engels schrijven als 90% van hun volgers Nederlands zijn.

Als ik contact opneem met een PR en ik krijg geen antwoord (maar wel 100 persberichten). Ik werk bij een PR bureau en bij ons krijgt IEDEREEN een antwoord. Ja, nee, misschien ... elke mail wordt beantwoord.

Waarom toeristen massaal naar de M&M store gaan? Van alle mogelijke bezienswaardigheden in Londen ...


SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig