Pages

6:30 AM

the month in movies

WHAT A MOVIE
Opeens was hij overal: Frank. DE film die iedereen moet zien en ik ben het ermee eens. Frank gaat over een muzikant, bij wie het allemaal niet wil lukken,  die krijgt een kans om keyboard te spelen voor een nogal aparte (upcoming?) bandje. Vanaf daar volg je de band en hun wel en wee:  een kijkje in hun wereld, hun sound, grote ego en gaan tegen alles in wat de arme keyboardspeler weet. En dan is er nog de zanger, Frank dus, die altijd een masker op heeft. Ik dacht dat het een soort Almost Famous zou zijn, maar deze is veel leuker. Hij is vanaf 28 augustus in de bioscopen te zien.

WORTH A WATCH
X-Men: Days of Future Past is een film waar ik heel erg naar uitkeek en hij stelde niet teleur, maar ik denk dat ik hoge verwachtingen had en hij daardoor niet blowminding was. In de film moeten  moeten de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst samenwerken om ervoor te zorgen dat belangrijke gebeurtenissen die leiden tot een donkere en dystopische toekomst voorkomen worden.

Volgens mij ben ik een van de laatste die the Lego Movie nog niet had gezien en ik ben blij dat ik er eindelijk voor ben gaan zitten want het is een perfecte zondagmiddag filmje (en een hoog schattigheidsgehalte). Een Lego-figuurtje moet uit zijn schelp kruipen en de Lego wereld en creativiteit zien te redden en daarbij krijgt hij hulp van verschillende figuurtjes.

In Bad Neighbours nemen een jonge stel met een baby het op tegen de corps studenten die net naast hun zijn komen wonen. Het was een beetje rommelig, alsof ze niet zo goed wisten welk verhaal ze nou moesten laten zien en dat is jammer want er het is een goede cast en er zaten goede grappen in.

Reality Bites gaat over het leven na het afstuderen en jezelf vinden in de grote wereld ... over vriendschap en liefde: kiest de hoofdpersoon voor de rijke man of voor de muzikant? Een van mijn favoriete jaren 90 films en heerlijk out of date. 

Nog een ''goldie oldie'' is Rules of Attraction: over een groep rijkelui kinderen die losgaan op de uni. Drugs, feestjes, sex, verliefdheid en alle andere issues komen voorbij, maar het is zeker niet een cliché ''teenfilm'' en het is ondertussen een must see cultfilm geworden. Er zitten  er zitten een paar echt goede scenes is.


                                                                Wat keken jullie?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig