Pages

6:46 AM

movies to see in July

2 juli How To Train Your Dragon 2: Hiccup en Toothless leiden honderden drakenstrijders om de Drakenberg te verdedigen, en vechten daarbij tegen Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers en hun gevaarlijke oorlogsmachines. De machtige Bewilderbeast, meester van de Drakenberg, besluit om zich bij Hiccup en zijn vrienden te voegen in de strijd tegen Drago.

10 juli wordt het janken met the Fault in Our Stars ... ik denk dat ondertussen iedereen het boek heeft gelezen, maar als je afgelopen tijd onder een steen hebt geleefd: Hazel en Gus zijn twee tieners die een wrange humor, een minachting voor het conventionele en de liefde delen. Hun relatie is iets apart gezien het feit dat Hazels andere constante metgezel een zuurstoftank is, Gus grappen maakt over zijn beenprothese en ze verliefd op elkaar werden bij een steungroep voor kankerpatiƫnten.

of je kan naar deel vijf van de Step Up saga: Step Up All In ... Wanneer de MOB, een geweldige danscrew, de ene tegenslag na de andere ondervindt in Los Angeles, vertrekken ze en herenigen zich in Miami. Sean, een voormalig lid van de MOB, weigert op te geven en ontdekt een aanstaande competitie waar de eerste prijs een grote geldprijs en een show-contract voor Las Vegas inhoudt. Sean besluit een nieuwe crew samen te stellen - TRU KRU - die zal concurreren tegen zijn vijand, The Grim Knights, en zijn oude vrienden van de MOB.

17 juli  Dawn of the Planet of the Apes is ook terug met deel weet ik veel: deze gaat over een groeiende groep van genetisch geĆ«volueerde apen onder leiding van de mighty Caesar die wordt bedreigd door een aantal menselijke overlevenden van een verwoestend virus. Ze bereiken een  vredesbestand, maar dat blijkt maar van korte duur te zijn. Beide kanten staan op de rand van een oorlog die zal bepalen wie de dominante soort op Aarde zal worden.

Tijd voor een rom com: Begin Again gaat over Gretta en haar vriend die naar New York verhuizen om het te maken in de muziekwereld. Hij krijgt een solo contract en verlaat haar voor het geld en de roem. Gretta's wereld krijgt echter een bijzondere wending wanneer een platenproducer haar ontdekt in een lokale bar.

In Fading Gigolo besluiten twee beste vrienden om geld te verdienen en in de in de wereld der gigolo's te stappen. Ze trekken echter al snel de aandacht van de chassidische (een ultraorthodoxe richting binnen het jodendom) gemeenschap waarin ze leven. Woody Allen als pimp ... ik vind het wat hebben.


24 juli Scarlett Johansson speelt Lucy, is een jonge vrouw die wordt gedwongen om drugs te smokkelen. Per ongeluk komt zij in aanraking met de drugs, die haar op een mysterieuze manier bovenmenselijke krachten geven ...  Ze kan kennis direct absorberen, is in staat om objecten met haar geest te verplaatsen en ze kan geen pijn of leed voelen. Ze trekt vervolgens ten strijde tegen de onverlaten die haar te grazen namen.

de flauwe comedy Blended vertelt het verhaal van een gescheiden moeder Lauren en weduwnaar & vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden. Ik weet

31 juli In Boyhood staat het leven van de 6-jarige Mason centraal en de film volgt hem vanaf zijn kindertijd tot aan volwassenheid. Het bijzondere van deze film is hij 12 jaar in de maak was en dat elk jaar iedereen bijeenkwam om weer een stukje te filmen, dit lijkt me zo een gaaf project.

 ben jij van plan naar een van deze film te gaan?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig