Pages

7:24 AM

9 Redenen Waarom Ik Een Slechte Blogger Ben


Hier moet eigenlijk een pakkende intro ...

Social Media en Promoten
Ik 'promoot' mijn blog niet teveel. Ik heb ooit een Facebook aangemaakt, maar hier staat dus niks op. Via Bloglovin komt het op Twitter en af en toe gooi het er nog een keer op.Via Instagram doe ik het al helemaal niet ... heel slecht natuurlijk.

Comments
Ook ben ik slecht op het reageren van comments. Ik ken de reageer etiquette helemaal niet, want komen mensen terug om te kijken of hun vraag is beantwoord? Ik doe dat wel, maar hoe is dat bij de rest? Zelfs comments achterlaten doe ik veel te weinig trouwens. Shame on me.

Mails
Mails die ik moet beantwoorden laten liggen kan ik als de beste. Dan lees je iets tussen door en denk je het later te beantwoorden en dan is het alweer oud nieuws of is de deadline alweer voorbij. 

Nederlands
Ik zou best een cursus Nederlands voor Nederlanders moeten nemen en grammatica en spelling enzo. Eigenlijk is Blogwereld de enige plek waar ik regelmatig Nederlands schrijf/lees.

Plannen
Ik plan eigenlijk heel weinig in of vooruit, er staan 50 drafts post en met de helft zal ik waarschijnlijk niks doen. Ik ben meer een on the spot blogger, dan heb ik inspiratie en schrijf ik de post, het is niet ideaal want soms komen er in een week vier blogs over films en dan drie blogs over Londen. Ook hou ik geen rekening met wanneer ik iets erop zet, er zijn schijnbaar bepaalde tijden die beter werken

Huisdieren
Ik heb huisdier om in te zetten voor een extra schattigheidsgehalte. Ik heb een office dog (maar die wil niet op de foto) en de kat van de buren komt soms binnen als het raam open staat. Verder kom ik niet.

Niche
Opeens maakt iedereen zich druk over hun niche en ik heb er schijnbaar niet eentje: ik kijk terug op mijn reisjes en trips, blog over Londen, er komen veel lijstjes voorbij, dan weer een keer iets over boeken en dan zijn er nog de films updates. Wat ben ik?

Blogger
Ik zit dus op Blogger ... en dat schijnt al helemaal verkeerd te zijn.  Want: geen plugins, de rest moet een account maken om te reageren, geen trackbacks en geen SEO.

SEO & Titels
SEO doe ik al helemaal verkeerd. Raar eigenlijk, voor mijn werk ben ik er continue mee bezig, maar hier pas ik het dus niet toe.  Hence de stijl in de post. En uitgeschreven lijstjes. Er is inmiddels een blogtitel formule om zo beter gevonden te worden in de zoekmachines. Dus niet ''Een stukje over een slechte blogger'' maar '' 9 Redenen Waar Ik Een Slechte Blogger Ben '' Ik kom er wel.

 Wat ben ik vergeten?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig