Pages

1:46 PM

Dingen Die Ik Doe Wanneer Ik Alleen Thuis Ben


Tegen mezelf praten - op een gegeven moment wordt het saai en begin ik hele gesprekken met mezelf ... of als ik kook doe of ik een kook show geef.

Keihard Shakira draaien - terwijl ik kook of schoonmaak. Shakira is een guilty pleasure en ik zing keihard mee.

Foute series/films kijken op Netflix - Of als ze op TV zijn. Van Storage Hunters tot Real Housewives Of en van Say Yes To The Dress tot Come Dine With Me en dan het liefst een paar afleveringen achter elkaar. 

Eten voor de TV - bovenstaande doe ik terwijl ik voor de TV eet (want laptop is aangesloten aan de TV) want ik wil natuurlijk niks missen.

Pyjama dag - Ik ga wel van mijn nacht naar dag pyjama, maar het liefst breng ik de dag door in mijn PJs en zonder BH.

Strijken - of ik begin me schuldig te voelen en ga strijken terwijl in de spanning zit of Brandon en Lori iets gaan krijgen voor de clown storage bij Storage Hunters.

Schrikken van onbekend geluid - als het donker wordt en ik hoor iets wat niet thuishoort gaan er worst case scenario's door me heen. Maar ik ben volgens mij niet de enige. 

Mensen stalken op FB - heeft dit uitleg nodig? En maar bidden dan ik niet een oude foto like.

Kijk naar vlogs van Juice Star 07 - om de een of andere reden begin ik op met iets op YouTube en eindig ik met haar video's. Een keer in de zoveel tijd wil ik weten hoe het met haar gaat. En na het horen van haar ''HEY EVERYBODY'' weet ik weer waarom ik er niet regelmatig naar kijk.

Mijn haar krullen - daarna voel ik me meestal als een hobo en doe ik een poging om mijn haar te krullen, maar de Carmen krullers zijn niet voor mijn haar gemaakt. 

En jullie?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig