Pages

11:54 AM

films die ik niks vind, maar iedereen geweldig lijkt te vinden

the Green Mile -  ik durf het bijna niet te zeggen want iedereen die ik ken vindt het een meesterwerk en ik kan het niet aan om hem nog een keer te zien. Maar als ik weer een ''the Green Mile op TV #janken.''  status voorbij zie komen laat ik de TV lekker uit (of nu ben ik blij dat ik niet in Nederland woon).

Shawshank Redemtion - weer een 'critically acclaimed' film waar ik niks mee heb. Komt veel te laat op gang en het blijft langzaam en dan word je ook nog helemaal depressief van het einde. Voor beide films snap ik trouwens wel dat ze goed in elkaar zitten.

The Pursuit of Happyness - is een beetje in dezelfde categorie als the Green Mile, maar ik vind het nou niet bepaald een aanrader voor een ontspannen avondje. En je zag hem aankomen.

American Hustle - nog zo eentje. De critics waren er enthousiast over, deed het hartstikke goed in de bioscopen, won ene prijs na de andere en ik vraag me nog steeds af waarom? Was het Jennifer Lawrence? Permanent van Bradey Cooper? Of de transformatie van Christian Bale?

Rosemary’s Baby - is een klassieker en als movie nut moest ik hem wel zien en daar ging ik maar liefs vier keer voor zitten, want was het het saai. Ik wil zo graag die twee uur die ik heb verspild terug. 

The Curious Case of Benjamin Button - ik heb de boodschap helemaal gemist omdat ik me zat te vervelen en ook nog eens in slaap viel.

Bridesmaids - ''vrouwen kunnen ook grappig zijn'' zo schreef iedereen erover ... Ik weet niet wat ik verwachtte, maar ik vond het helemaal niet grappig of uniek. De enige reden dat ik de film af heb gekeken is om Chris O'Dowd.

the Notebook - nee zelfs een bebaarde Ryan Gosling die ook nog eens brieven schrijft doet het niet voor mij. Hoewel ik weet wat er allemaal gebeurt weet eerlijk gezegd niet eens of hem af heb gekeken.

ik ga in een hoekje zitten en me schamen.

wat jullie?

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig