Pages

10:36 AM

Friday, Five Things To Do In Brighton


Als het weer meezit kun je natuurlijk genieten op het strand. Bij minder weer kun je er nog steeds een wandeling maken en natuurlijk foto's maken van de afgebrande pier. Of je dag afsluiten met een BBQ op het strand - mag na 6 uur.
Door de Lanes lopen en de schattige (vintage) winkels en mini markten ontdekken. Check ook de Photobooth in Snoopers Paradise die met een hoedenkist komt!
 


Ook staat de stad bekend om de Brighton Pier met zijn speelhallen, kermis attracties en eettentjes. Ideaal voor een avondwandeling en voor een portie fish en chips.
 
Als je besluit te overnachten in de stad dan moet je bij Arts Residence Brighton zijn, een hotel meets art meets boutique meet quirky waar ik verbleef (en sinds hotel the Exchange ben ik weg van dit concept) en ik zat bij alles: whaaah! En die pannenkoeken met Griekse yoghurt? Waarom heb ik die combinatie nooit bedacht? Jullie begrijpep dat ik er binnenkort een post aan wil wijden.
 
 64 Degrees heeft het beste concept in like ever ... ze hebben maar 16 kleinere gerechten (vlees, vis en groente) op het menu en het is de bedoeling dat je alles deelt en zoveel mogelijk van het menu proeft. Ideaal voor iemand die nooit kan kiezen (moi). En ze vinden dat de keuken het hart van een restaurant is, dus je ziet aan de bar en kijkt hoe ze voor je alles klaarmaken.  Ze komen binnenkort ook naar Londen, dus je hoeft straks niet perse naar Brighton.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig