Pages

7:16 PM

Hotel the Exchange, Amsterdam

Toen ik vorige maand in Amsterdam was bleef ik een nachtje in Hotel The Exchange - ik schreef er hier een stukje over - het is dus een fashion/boutique hotel waar de kamers als het ware zijn aangekleed als modellen door modeontwerpers van het Amsterdam Fashion Institute. Ik hou van het arts meets hotels idee en out of the box thinking en dit concept is - in mijn ogen - helemaal geweldig. 
Wat ook een leuk details is, is dat de kamers variƫren van een tot vijf sterren, dit heeft niks met de faciliteiten te maken maar met de grootte en de ligging van de kamers. Ik sliep zelf in de Black Bird kamer, maar ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig naar de andere kamers en gelukkig bestaat er zoiets als persfoto's. Hier mijn favoriete 10:

                                                                                                                                                                                  Braille Kamer

 Building A View Kamer
 From Amsterdam With Love Kamer

 Golden Birds Kamer
 Rembrandt Kamer
Old Lovers Kamer

 History Repeated Kamer
I Still Remember Kamer
 Marie Antoinette Kamer

    ODD Kamer

* fotocredit Mirjam Bleeker

 in wat voor themahotels hebben jullie verbleven?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig