Pages

6:00 AM

London Eye

The London Eye staat in de top 5 van meest bezochte attracties van Londen en dat snap ik niet he. Je bent 20 pond kwijt om een half uur in een reuzenrad te gaan. Ik ben er twee keer in geweest en beide keren ben ik tot de conclusie gekomen dat het zonde van je tijd en geld is. Het was dat de tweede keer gratis was.

 

Het uitzicht is ok, de info pads geven bijna geen informatie en er gebeurt niks. Het nadeel van Londen is dat er niet een bekende skyline is en voor toeristen is er niks om naar uit te kijken, iedereen in mijn capsule bleef dus aan de kant van Big Ben om foto's te maken. Eenmaal boven rende iedereen naar de andere kant om Tower Bridge te zien, maar die kun je dus helemaal niet zien en rent iedereen weer naar de andere kant.

Voor een gelijk uitzicht kun je naar St Paul's: het is iets goedkoper en naast het uitzicht kun je ook meteen de indrukwekkende kathedraal van binnen zien. Of ga voor the Shard als je budget iets groter is en je wil voor een echte experience gaan. In een stad waar zoveel te doen is zou ik dit dus skippen.
Hier nog wat foto's , dit is was je mist. 

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig