Pages

12:05 PM

movies to see in Augustus

7 Augustus komt Sex Tape met Hollywoods favorieten Cameron Diaz en Jason Segel, ze spelen een stel wiens leven een beetje in elkaar in gezakt, door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

14 Augustus  is een drukke week. Als eerste komt de nieuwe Marvel uit: in Guardians of the Galaxy komt intergalactische politieagent Peter Quill in het bezit van een mysterieus object dat toebehoort aan Ronan, een machtige schurk die de veiligheid van het universum in gevaar brengt. De enige manier voor Peter om uit Ronan’s klauwen te blijven, is zich aansluiten bij een groep vreemde huurlingen bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax de Vernietiger.

Nog meer superhelden ... the Expendables voegen nu Mel Gibson aan hun rijtje. Hij blijkt de mede-oprichter was van 'The Expendables' te zijn. Maar later is hij een meedogenloze wapenhandelaar geworden waardoor Barney (Stallone) hem noodgedwongen heeft moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks (Gibson), die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

Jimmy's Hall vertelt het waargebeurde verhaal van de Ierse activist Jimmy Gralton die in de jaren ‘30 voor de vrijheid van meningsuiting streed. Jimmy Gralton bouwde op het Ierse platteland een cultuurhuis waar mensen samen komen om te leren, te debatteren, te lezen en te dromen..., maar vooral om te dansen en plezier te hebben. Tot afschuw van de katholieke kerk.

In Let's Be Cops spelen twee vrienden met gehuurde politie-uniformen voor agent. Ze zijn  van plan naar een gekostumeerd feest te gaan. Eerst lijkt alles goed te gaan, totdat de twee nepagenten een echte Russische gangster tegen het lijf lopen en ze langzamerhand in allerlei problemen verzeild raken.

Bird People: In de omgeving van de Parijse luchthaven proberen twee vreemdelingen zin te geven aan hun leven. Een Amerikaanse ingenieur die onder professionele en emotionele druk staat besluit om zijn leven radicaal te veranderen, en een jong kamermeisje dat te maken krijgt met een levensveranderende bovennatuurlijke ervaring.

21 Augustus Ninja Turtles: Vier gemuteerde schildpadden hebben van een rat die Ninja-technieken beheerst de Oosterse kunst geleerd. Ze leven in de riolen van de stad. De eerste mens die ze te zien krijgt is de verslaggeefster April. De schildpadden sluiten vriendschap met haar en helpen een handje in de strijd tegen een golf van misdaad in de stad, waar de organisatie Foot achter steekt.

28 Augustust Sin City: A Dame To Kill For  Ava Lord heeft haar man Dwight verraden, een punt achter hun relatie gezet en hem verlaten voor een rijkere man. Jaren later keert Ava terug naar Dwight en beweert dat ze misbruikt wordt in haar huwelijk en vraagt hem te helpen. Wanneer Ava echter Dwight op laat draaien voor de moord op haar man probeert Dwight samen met Marv zijn naam te zuiveren.

In Maps To The Stars draait het om de familie Weiss, die op het eerste gezicht een typisch Hollywoodgezin lijkt. Vader Sanford is een analist en coach die een fortuin heeft vergaard met zijn doe-het-zelf-handleidingen. Moeder Cristina houdt zich voornamelijk bezig met de carrière van haar zoon Benjie, 13 jaar en een heus kindsterretje. Eén van Sanfords klanten is de actrice Havana, die ervan droomt om een remake te maken van de film die haar moeder Clarice in de jaren 60 beroemd maakte. Clarice is echter dood en Havana wordt 's nachts geplaagd door visioenen van haar dode moeder... Benjie, die net terugkeert uit een afkickprogramma, en zijn zus Agatha, die recentelijke ontslagen is uit een sanatorium waar ze behandeld werd voor criminele pyromanie, zorgen voor een explosieve situatie.


SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig