Pages

3:43 PM

the month in movies


 Ik keek - voor mijn toedoen - weinig films afgelopen maand. Ik had een documentaire maand en heb allemaal oude en outdated docu's gekeken op Netflix. Verder keek ik ook nog twee films waar ik aan werk - maar omdat die nog onder embargo staan mag ik er eigenlijk niks over zeggen. Behalve dat ze heel tof zijn.  Worth A Wat
ch

Eindelijk een vervolg dat niet tegenviel: 22 Jump Street is geen 21 Jump Street maar ik heb veel gelachen en me geen seconde verveeld. Tatum en Hill gaan dit keer naar een collage en maken het een en andere mee.

Chef was meer Hollywood dan ik had gewild, maar uiteindelijk een toffe feel good film met veel humor en leuke bijrollen. Het gaat over een kok die zijn creativiteit niet mag gebruiken omdat de restauranteigenaar het veilig wil houden. Hij krijgt een slechte review van een restaurant criticus en dan een Twitter rel besluit hij om een foodtruck op te knappen en zijn passie er in te stoppen

Een Franse rom com is toch anders dan een standaard Amerikaanse of Britse en dat is the Names of Love zeker. Het gaat over een stel die totaal verschillend zijn en toch proberen

Cloudy With A Chance of Meatballs is van de makers van 21/22 Jump Street en Lego Movie, dus die moest ik wel zien. Hij gaat over een mislukte uitvinder een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het eten regent. Dit lijkt ideaal, maar al snel blijken er complicaties.  

Wat keken jullie? 
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig