Pages

3:50 PM

vier series die je deze zomer kunt kijken

Zomervakantie is een goed excuus om een nieuwe serie te kijken. Ik zet mijn favoriete vier op een rijtje.

UTOPIA - is de beste serie die in tijden heb gezien. Een groep mensen komen in het bezit van het manuscript voor de opvolger van de graphic novel 'Utopia-The Experiments' - ze kenen elkaar verder niet, maar ze zijn allemaal fan van de graphic novel. De schrijver/tekenaar heeft voor zijn dood een tweede deel geschreven en in dit vervolg zouden de grootste rampen worden voorspeld.  mysterieuze organisatie is ook op zoek is naar dat vervolg en de groep is niet meer veilig. Het verhaal, de cinematography, kleurgebruik, de personages, de spanning ... zo goed. Seizoen 1 heeft maar zes afleveringen, maar gelukkig gaat volgende week gaat seizoen 2 in premiere


THE LEFTOVERS -  een nieuwe HBO series ... we weten allemaal hoe verslaven die zijn. The Leftovers  speelt zich af drie jaar nadat twee procent van de wereldbevolking zonder enige verklaring op een mysterieuze manier verdwenen, gewoon weg. Drie jaar later gaat iedereen op zijn eigen manier om te gaan met het verlies en centraal staat een politieagent (de zeer charmante Louis Theroux) en zijn gebroken gezin.


TRUE DETECTIVES - in het eerste seizoen volgen we de rechercheurs Cohle en Hart die in het heden ondervraagd worden door twee andere rechercheurs die een zaak onderzoeken waarmee Cohle en Hart 17 jaar geleden mee bezig waren.
           

TOP OF THE LAKE -  is een miniserie die gaat over een zwangere tiener uit het meer bij Lake Top, een dorpje in Nieuw-Zeeland, wordt gevist en ondervraagd. Een vrouwelijke politieagente, die opgroeide in de streek, ontfermt zich over het meisje. Maar dan verdwijnt het ze.

 

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig