Pages

8:00 AM

Awesome Things I Did In London That You Should Do Too

street art spotten in de straten van Hoxton 

 Hoxton en Brick Lane staan vol met geweldige graffiti en die veranderen dagelijks. Er zijn trouwens zelfs street art tours voor als je het niet meer weet. Deze deed me denken aan Peter Pan.

 

op avontuur in Japan Centre, Soho

even naar Japan kan gewoon in Londen. Er is een take away gedeelte, een supermarkt waar je alles van green tea Kit Kat tot noodles in alle smaken en van kommetjes tot Japanse tijdschriften. 


brownies en koffie/thee bij Kahaila, Brick Lane

Ik hou ervan om nieuwe plekjes te ontdekken, maar heb zo ook mijn favoriete tentjes voor bepaalde dingen. Naar Kahaila’s Cafe ga ik voor als ik een brownie wil ... ze zijn zo goed dat ik nergens anders een brownie heb gegeten. Kahaila heeft trouwens ook iets waar ze voor staan: ze zijn non profit en willen het beste voor hun gasten en daarom werken ze met locals om zo het beste aan hun gasten te bieden. Ook vegan vriendelijk trouwens. 

 

de geek uithangen in Forbidden Planet, Soho

Forbidden Planet is heaven voor fangirls en geekboys ... je vindt er alles van sleutelhanger van Marvel tot een knuffel Ted. En een hele kelder met (strip)boeken.

 

een filmpje pakken bij Screen On The Green, Islington

 Londen heeft vele bioscopen en veel van deze zijn kleine schattige zaaltjes die veel voor hun bezoekers doen. Met alle megabioscopen kan ik dit altijd waarderen.  .

 

een immersive theatre voorstelling bezoeken

theaters en musicals zijn er in overvloed, maar nu is immersive (interactief) theatre in opkomst in alle vormen en maten. Er worden filmsetten nagemaakt zodat je de film kan beleven, maar je kan ook gaan voor een theaterstuk waar jij zelf onderdeel van bent. Ik heb er een paar bezocht en aan eentje meegewerkt (de PR) en die klant besloot om als ode voor Robin Williams een voorstelling te doen van Dead Poets Society. Het was zo een gaaf en bijzonder iets: er waren dichters aanwezig, er werden boeken gescheurd en aan het eind ging iedereen op tafels/stoelen staan. Ik en vele andere hebben zitten janken. En in dit geval ging de gehele opbrengst ging naar een geestelijke gezondheidsorganisatie.

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig