Pages

7:00 AM

Friday, Five dingen waar ik te oud voor ben

1. Naar een festival gaan waarbij je in een tent moet slapen. As ik nu alle Lowlands berichten lees ben ik een beetje jaloers, maar dan denk ik aan alle nadelen van de festivalcamping en weg is het groene monster. Ik wil slapen in een bed, ik wil kunnen douchen en geen dronken mensen die op mijn tent vallen.  Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg eendaagse waarna ik gewoon mijn bed in kan kruipen.

 2. Midden in de nacht naar het vliegveld voor een vroege vlucht. Ik leefde voor de goedkope vluchten vanaf afgelegen vliegvelden, maar nu ben ik gebroken als ik aankom en heb dus niks aan mijn dag. Hoe blij was ik toen ik achter het geweldige concept van BLOCHotel kwam. Uitchecken, lift naar beneden nemen en binnen 20 minuten ben je door de douane en wachten op je gatenummer.

3. Een busreis die langer dan drie uur duurt ... iemand stelde een reisje voor met de Megabus (want: 5 pond aanbieding) en ik zag het niet zitten. Een paar jaar terug was ik degene die iedereen moest oveetuigen om het echt te doen en ik heb ze met plezier gedaan, maar nu even niet.

4. Massa winkels als Forever 21, New Look en Primark waar alles staat me zo goedkoop is (en dan bedoel ik niet qua prijs). Ik wil dingen van mooie stof die goed aansluiten en fijn zit, maar helaas heb ik daar weer geen budget voor. Gelukkig heeft eBay veel 'new with tag' veilingen.

5. Niet weten wat je wil.Ik sta inmiddels aan de verkeerde kant van 20 en weet nog niet precies wat ik wil. Ene week hou ik van PR, maar als niemand iets van zich laat horen zie ik het niet meer zitten vraag ik me af of ik de projecten aan moet blijven nemen of 100% voor marketing moet gaan.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig