Pages

7:30 AM

friday, five things I learned from the OC

aka een excuus om een Seth Cohen foto te delen. 

 
Ik leerde alles over (in mijn ogen) goede muziek. Mijn voorliefde voor alles van the Killers to Bright Eyes heb ik te danken aan the OC. De meeste muziek van seizoen 1 kwam trouwens van de iPad playlist van de maker.

Seth Cohenish werd mijn type en opeens liepen er overal Seth Cohen look a likes rond, ik leerde gauw dat het niet makkelijk was om eentje te vinden zonder alle drama. Inmiddels is het gelukt hoor. Wisten jullie trouwens dat de grote bazen eerst niks zagen in Seth? Hij zou geen publiek trekken. Gelukkig wisten ze hen te overtuigen.

Ik leerde over de magie van de bagel, het duurde even voor je er eentje kon vinden, maar inmiddels heeft elke zelf respecterende stad wel een Bagel & Bean. Ik ga trouwens graag voor cream cheese met tomaat en heel veel peper en zout. Beetje saai, maar zo goed.

Begin nooit een relatie met iemand die je van therapie kent en ga nooit aan een werk related iets beginnen met iemand die kent uit rehab. Alleen als je dus drama in je leven wilt.

 Doe je gordel om. Altijd.

nog meer OC fans hier?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig