Pages

8:30 AM

Things I Would Blog About If I Had A Fashion Blog

  
Een post van bovenstaande haul (of is haul alleen met make-up?) Ik scoorde het broekje en blouse voor 5 pond bij een vintage store. De gloednieuwe Docs bij een charity store voor maar 10 pond. En ze zijn niet nep ... laten checken bij een vriend die in een Doc winkel werkt. De vrijwilligers bij charity winkels weten vaak niet veel van merken af en prijzen het heel random. Een vriendin heeft bijvoorbeeld laatst een Michael Kors tas voor 30 pond gescoord. 
 
Ik zou niet weten wat mijn stijl moet zijn ... ik hou van foute jurkjes, bloemen prints, stippen, strepen, oversized vesten, zwarte skinny broeken, Docs, Chucks, hakken, brocks ... e

Ik zou elke woensdag een Wednesday Wishlist posten met items die ik wil. Op Twitter zou ik dan @merknaam doen om zo de aandacht van merken te trekken. Kom maar op met die freebies.

Ik zou een shop my closet tab hebben waar lezers mijn afgedragen kleding kunnen kopen. En dan claimen dat het het Only shirtje van twee seizoenen terug vintage is.

In plaats van uitkijken naar film en food events zou ik uitkijken naar  Fashion Weeks en vooral de London Fashion Week. Het komt er weer aan en als fashionblogger zou ik er de nodige posts aan wijden.

De herfstcollectie, love them oversized vesten en blazers. Maar dat ik niet weet wat ik van de faux fur hype moet vinden.

12 verschillende outfits met bovenstaande shirt (van de Zara, ja). Met 'Parisian Chic' kan je gewoon niet fout gaan en ik zou elke week mijn Pinterst Board bijvullen met streepjes shirts inspiratie. 
Sowieso veel posts over mijn voorliefde voor Zara (lekker uniek). Ik als fashionista combineer graag Zara met vintage/tweedehands. 

Als bedankje naar mijn lezers zou ik giveaways houden. Als je mee wil doen moet je mijn Facebook liken, me volgen op Twitter en Instagram. Ook wil ik dat je me volgt op Pinterest en Bloglovin.

Armcandy met rose goude horloge en heel veel armbandjes. Hartjes op Instagram verzekert.

Vorige week opende Primark Enschede haar deuren en daar zou ik wel een post aan wijden. Want hallo ... een tegoedbon van 50 euro. Daar kan ik heel veel panties, sokken en hempjes voor kopen. Niet verantwoord? Dat soort blogs laat ik over aan Iris of Eva. Want ik heb een Outfit of the Day shoot die ik moet plannen.

Die shoots zouden op de gaafste locaties in Londen plaatsvinden. En met een hertje-dat-met-wijd-opengesperde-ogen-in-de-koplampen-van-een-auto-kijkt gezicht. En omdat ik niet kan kiezen komen er 20 foto's van dezelfde outfit.   
Ook zou ik anders dan anders webshop zoals Wal G doorspeuren voor jurkjes. Ze zullen niet verantwoord zijn, maar ik zie genoeg jurkjes die ik in mijn digitale winkelwagen zou mikken.Een fashion inspiration post met heel veel foto's van Alexa Chung. Want die kan niks fout doen. 
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig