Pages

3:48 PM

vijf travel nieuwtjes

 THE WORLD'S TOP 10 FRIENDLIEST & UNFRIENDLIEST CITIES

Conde Nast Traveler komt met hun jaarlijkse 'Friendliest en Unfriedliest Cities' lijst. En ik  ben het helemaal mee eens met de (gedeelde) nummer 1. Melbourne is een half jaar mijn thuis geweest en ik heb er de liefste, tofste en meest vriendelijke mensen leren kennen. En raakte bevriend met een groep Aucklanders, en die zijn inderdaad heel lief.  Hieronder de complete top 10. Ben jij het er mee eens? Wat zijn jouw ervaringen met deze steden?

THE WORLD'S TOP 10 FRIENDLIEST CITIES

1. Melbourne, Australia
1.  Auckland, New Zealand
3. Victoria, Canada
4. Charleston, USA
5 . Dublin, Ireland
5 . Sydney, Australia
7. Siem Reap, Cambodia
8. Cape Town, South Africa
9 . Savannah, USA
9 . Seville, Spain
11. Budapest, Hungary
11. Salzburg, Austria


THE WORLD'S TOP TEN UNFRIENDLIEST CITIES

1. Johannesburg, South Africa
2. Cannes, France
3. Moscow, Russia
4. Paris, France
5. Marseille, France
6. Beijing, China
7. Frankfurt, Germany
8. Milan, Italy
9. Monte Carlo, Monaco
10. Nassau, Bahamas


WHEN RYANAIR MET PAYPAL

Iedereens lieveling budget airline heeft besloten om PayPal aan hun betalingsmogelijkheden toe te voegen.  Goed bezig! Nu kan kan iedereen boeken zonder een iemand te moeten smeken voor een creditcard - en dan heb ik het niet eens over de belachelijke extra kosten die erbij komen.  Ze willen ook dat we vermelden dat het mogelijk is om stoelen te reserveren, een tweede stuk handbagage gratis (ze vergeten te melden dat de helft niet past en er grote chaos is bij inchecken) mee te nemen en hebben ze ook een nieuwe website en app gelanceerd (die ik dan wel weer goed vind). Volgende stap misschien salarisverhoging voor de grond stewardessen? Dan kunnen die ook een beetje vriendelijker zijn.

 

FREE MONEY SPENDING OP BARBADOS

Heb je een reis naar paradijs op het program? Lucky you: reizigers die 5 nachten blijven krijgen 150 dollar en reizigers die 7 nachten op het eiland verblijven 200 dollar - per persoon - mee. Niet cash, maar speciale Barbados vouchers die je bij restaurants en en attracties kunt inleveren. Hier een overzicht van alle deelnemende organisaties. Je moet wel tussen  15 Augustus en 30  september  boeken voor een verblijf tussen 15 Augustus en 19 december.

MENS ERGER JE NIET

De vakantie is weer voorbij en om je heen zul je ook het een en ander geklaag horen over het hotel. Boekingswebsite hotel.info analyseerde negatieve hotelbeoordelingen stelde een top 10 samen (kun je ook meepraten)
1. Aanvullende kosten wifi, parkeren en ontbijt

2. Gebrekkige dienstverlening
3. Weinig keuze bij het ontbijt 
4. Bed niet comfortabel genoeg
5. Vieze kamer
6. Onvriendelijk personeel
7. Kwaliteit van het ontbijt
8. Geluidsniveau in de kamer
9. Algehele prijs-kwaliteitverhouding
10. Hotel kan niet waarmaken wat wordt beloofd


VULKAAN UPDATE

Ondertussen dreigt in IJsland weer een vulkaan uit te barsten. Het gaat dit keer om Bárðarbunga, de grootste vulkaan van het eiland. Het alarmpeil is (terwijl ik dit om 11 uur schrijf) verhoogd naar oranje en alle Europese luchtvaartmaatschappijen hebben bericht gehad dat een mogelijke uitbarsting het vliegverkeer zou kunnen verstoren.

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig