Pages

11:51 AM

zeven dingen die je op Lowlands kunt doen
Ik weet dat er overal Lowlands/Festival blogs verschijnen, maar ik wil er een niet muziek
gerelateerde stukje delen. Het leuke van Lowlands is dat er naast goede muziek ook een heel programma is voor theater, dans, comedy en zelfs een LL University! Voor iedereen wat wils dus. Mocht je je toch vervelen dan is er nog dit:

1.  Sommige hoppen van tent naar tent om zo alles te kunnen zien en vergeten een ding: genieten van de sfeer. Een drankje halen, een plekje op het veld vinden en gewoon even genieten van alles om je heen is dus echt niet erg.

2.Op Lowlands zijn er bijna net zoveel eettentjes als dat er bands spelen. Heel de wereldkeuken is aanwezig en soms zie je door het bos de bomen niet meer. Wat wordt de hit van 2014? Is er iemand die zich geroepen voelt om eettentjes te testen en het proces live te tweeten of Instagrammen?

3. Op het festivalterrein bevind zich een bioscoop waar je dit jaar onder andere Blue Ruin, Lucy, Maps to the Stars, the Rover en Under the Skin kunt zien. 

4. Shoppen kan ook op het festival: elk jaar staan er genoeg kraampjes om je een paar uur zoet te houden. Van officiele merchandise tot vintage en van zelfgemaakte sieraden tot de HEMA campingwinkel.

5. Terwijl iedereen geniet van  een van de acts, waar jij niks mee hebt, kun jij rustig een douch nemen op de camping.

6. Of wat dacht je van deze cursus voor beginners.

7. Miss Yellow Hair volg je misschien al of je hebt het boek gelezen. Maar Iris Hannema, de miss erachter staat jaar op Lowlands en gaat vertellen waarom je naar een retourtje Pakistan moet boeken.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig