Pages

1:28 AM

Friday, Five Om Dit Weekend Thuis Te Blijven


1.Al het geld dat ik bespaar! Sowieso minstens 4 pond aan reiskosten. En afhankelijk van wat ik nog zou doen komt daar nog het geld bij dat ik bespaar met een hapje en drankje daar, onnodige paar schoenen daar.

2.Stel ik ga uit, dan heb ik tenminste een week nodig om bij te komen - op mijn leeftijd moet je zoiets niet meer doen. En ik hoef me geen zorgen te maken dat ik iets doe waar ik spijt van krijg. En ik hoef dit in de nachtbus.

3.Het nieuwe TV seizoen is begonnen en mijn film to watch lijst begint wel heel lang te worden. Zo een weekend is de perfecte manier om alles in te halen. En misschien haal ik er wel een 'nieuwe series verdict' post uit.

4.Er staan vier flessen rode wijn (lang leve de 10 pond maaltijd incl wijn van Marks & Spencer) op het aanrecht en ze staan heel erg in de weg. Ik mag best een begin maken met die uit de weg te ruimen.

5. Over dingen uit de weg ruimen gesproken: met dank aan de wijn krijg ik vaak rond tien/elf zin om grondig schoon te maken en dat heeft het huisje nu echt nodig.

                                          Wat zijn jullie weekend plannen?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig