Pages

12:40 AM

Movies I Am Looking Forward To: Londen Film Festival Editie

Het is weer zo een drukke week met deadlines en dagen dat ik van 8 tot 22 op kantoor zit. Een van de dingen waar alle film mensen nu mee bezig zijn is het London Film Festival dat er weer aan zit te komen (hier kun je lezen wat er onder andere allemaal gaande is achter de schermen). Ik heb weer een waslijst met films die ik wil zien en vandaag deel ik zes films die het hoogste op mijn lijst staan.

the Satellite Girl and Milk Cow // want ... kijk dan! Hoe kun je hier niet heen willen?

 Listen Up Philip // want Jason Schwartzman

Men, Women & Children // want nieuwe Jason Reitman

the Drop // want Hardy en Schoenaerts

Foxcatcher // want Tatum
 

White Bird in a Blizzard // want geniale regisseur
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig