Pages

7:30 AM

random rants en confessions

Ik was zo nieuwsgierig naar de clean banaan, avocado en cacao mousse, maar ik had geen cacao en geen tijd om boodschappen te doen, dus maakt ik het met chocolademelkpoeder. Das natuurlijk niet clean, maar ik ga hem zeker weer maken als ik tijd heb om naar de grote supermarkt te gaan.

Ik kwam er ook achter dat tortilla chips een ok vervanger is voor croutons. Ik vind kant en klare croutons niet lekker, maar heb dus niet altijd zin om ze te maken. Werkt perfect met avocado-koriander-lente ui dressing.

Ik doe heel tof werk en werk aan verschillende projecten en ontmoet veel inspirerende mensen, maar ik heb ook dagen dat ik 100 screeners naar journalisten/recensisten moet sturen en dan heb ik geen goed woordje erover te zeggen. Bovenstaande foto beschrijft afgelopen werkweek. Gelukkig is komende week iets beter.

Mijn mannetje, meneer vriend en lover ... je ziet de bijnamen voor vriend/man in alle vormen en maten voorkomen op het wereld wijd web. Ik vind het ergerlijk, want wat is er mis met vriend, man of bij naam noemen?

Ik erger me steeds meer aan het Twitter gedrag van tegenwoordig. Waar zijn alle leuke gesprekken van vroeger? Waar zijn alle oprechte retweets? Misschien ben ik teveel gewend aan het delen van mooie dingen op Instagram en Pinterest dat ik het allemaal veel te 'me,me,me' vind.

Vriendinnen van way way back hebben me toegevoegd aan de moeders Facebook groep en ik haat het. Ze bedoelen het goed hoor, maar I don't care dat je kereltje (hebben we weer hoor) zich kan omdraaien. De groep verlaten heeft geen zin, want dan krijg ik gezeik.

Ik vind het verschrikkelijk als iemand vraagt of ik IETS in een andere taal wil zeggen. Of iemand leren vloeken. Vloeken klinkt alleen als je er passie in steekt en dat kan - imho -  alleen als je de taal al spreekt.  Of welke taal mijn kinderen gaan spreken?

Is het echt nodig om elke week je FB profielfoto te veranderen? Als je likes/hearts wil moet je naar Instagram ... daar mag het elke dag.

De enige reden waarom ik eventueel ooit misschien zou willen trouwen is om van mijn damned Oost Europese achternaam af te zijn. Ik vind hem zelf tof hoor, maar de ' ovic' doet het helaas minder in het de banencircuit.

Toen mijn vriend laatst dronkenish heb ik hem meegenomen naar the Inbetweeners II . Hij wou de film absoluut niet zien en iemand meevragen ging niet want mijn hipster vrienden zouden me als cultuurbarbaar zien (terwijl ik de Britse cinema wil steunen). Toen we in de pub belanden zag ik mijn kans en sleepte hem mee naar de film. Is dit erg?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig