Pages

8:30 AM

Four Things

The weekend in movies
Ik keek dit weekend naar een sh*tload films. Over de meeste mag ik nog niks zeggen, maar We Are The Best en Wild Tales zijn pretty awesome. We Are the Best is een Zweedse coming of age die zich in Stockholm van de jaren 80 afspeelt. In de film beginnen drie tienermeisjes een punkband, hij is te vinden op de Canadese Netflix. [check hier de trailer], Dan Wild Tales - een zwarte komedie (in de stijl van Pedro Almodóvar) over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Wild Tales draait vanaf donderdag in de bioscopen [check hier de trailer]

SD Blocked/Film Festival
Na het film festival dacht ik een post te maken over mijn ahem ... avonturen. Maar mijn SD kaart besloot het te laten weten en alles is weg. Al mijn foto's van afgelopen jaar weg, ik had de meeste gelukkig wel opgeslagen, maar de snaps die ik maakte tijdens het film festival ben ik dus kwijt.
In a nutshell: ik werkte mee aan 6 films, verwelkomde pers bij iets van 10 pers screenings, had 4 junkets met zeven talenten. Ik verwelkomde de talenten op van vliegvelden, ontmoette ik inspirerende mensen,ging als oppas naar directors afternoon tea's in hotels die chic moesten voorstellen maar hun glorie allang kwijt zijn , verder was ik de Chinese vertaler kwijt, ook zat in de lift met Ansel Egort en zwaaide ik enthousiast naar Jon Stewart omdat ik dacht dat het een bekende was. En ik keek ook nog naar zeven films.

Tea was hier, daar, overal ...
Ook had had ik het een en ander te doen voor Teawashere - vorige maand besloot ik dat ik mijn Engels goed genoeg vond voor een Engelse blog en ging ermee aan de slag. Het is vooral een London en hotspots blog aan het worden (lekker origineel, maar ik ben nog op zoek naar mijn 'stem') Sommige stukjes zijn vertaalt van hier, maar er is genoeg original content.

ID crisis ...
Ondertussen heb ik hier een id crisis en sleutel ik aan een nieuwe lay-out. Ik blijf mezelf volhouden dat het een pre winterdipje is.

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig