Pages

10:42 PM

Confession Time

Als ik mijn best doe kan ik de relatiegeschiedenis van Jennifer Lopez opsommen, maar dingen die iets belangrijker zijn weet ik weer niet.

1. Zo wist ik tot een uur geleden helemaal niet dat the White House en the Capitol Building niet een en hetzelfde gebouw was. Nu weet ik nog steeds niet welke van de twee nou een torentje heeft.

2. Ik kan misschien drie ministers opnoemen ... het is de afgelopen jaren ook zo snel gegaan en ze wisselen vaker dan Taylor Swift van vriend. 

3. Ik zal maar niet beginnen over het Britse politieke systeem. Lords en MPs vliegt me om de oren, maar in mijn hoofd zijn de puzzelstukken nog steeds niet in elkaar gezet. 

4. Het gaat niet allemaal over politiek, qua make-up weet bijna niks. Shapen en concealen, gebeurt dat nou tijdens een make-up sessie? En dan doe je ook nog foundation op.

5. Ik snap de basis van de stelling van Pythagoras, maar zou zo 1,2,3 niet weten hoe ik het moest toepassen. Ben ik de enige?

6. Mezelf storten in een discussie over de huidige Israƫl/Palestina situatie zou ik denk ik niet durven. Na al het ellendig nieuw van afgelopen zomer heb ik niks meer meegekregen en weet ik bijna niks over wat zich tegenwoordig afspeelt.

7.Hoe je faux pas uitspreekt.  Frans is nooit mijn beste vriend geweest.

8. Olie peilen ... noem je dat eigenlijk zo? *krekel geluid*
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig