Pages

8:35 PM

FourOhSeven Blog Appreciation Awards 2014

Het is tijd voor jaarlijsten! Ik begin met de zelfverklaarde Blog Appreciation Awards en deel negen favorieten. 

 Thinking Outside the Blog : Team Confetti
Een agenda maken doen ze zo, Olga maakte een feel good box waar je u tegen zegt en ze komen met de ene DIY na de andere DIY ... dat verdient toch wel wat appreciation. Ik ben benieuwd waarmee Olga en Meike in 2015 komen. 

Girl Abroad: Hei Marlou
Marlou gaat haar droom achterna in Oslo en naast haar hele fijne foto's en verhalen deelt ze ook als het een keer niet meezit en daar heb ik veel respect voor, want even naar het buitenland gaan is niet altijd leuk en Marlou weet dat heel mooi te brengen.

Mommy Blog: Des Schrijft
Mommy Des is gewoon awesome! Ik bedoel welke mommyblogger zou nou haar newborn vergelijken met Kim Jung Un? Doet Des gewoon. En dan heb ik het nog niet eens over haar lijstjes gehad.

 Favoriete Logo: Explorista
Als travelblogger kan het bijna niet dan dat je een wereldbol, pijtje of papieren vliegtuig als logo hebt, maar Marlou dacht daar anders over en ging voor een flamingo ... met een gele hoed. HALLO.

Originele Blognaan: Wander Woman
Daar gaat Lizet mee ervandoor. Geniaal gewoon! Zo geniaal dat ik er een beetje sprakeloos ben en niet zo goed weet wat ik verder moet zeggen. 

 Long Lost Films & Series Twin: Eva In Berlin
Voor de beste films en serie (en Berlijn) aanraders moet je bij Eva zijn. Als het om voorliefde voor bepaalde series en films gaat dan stonden bij het uitdelen Eva en ik toch wel vooraan.

Koken Doe Je Zo: Ik Ben Iris Niet
Ik koop eigenlijk geen kookboeken omdat ik het zonde vind dat ik maar 3/4 recepten maak, gelukkig zijn er tegenwoordig veel kook blogs die veel recepten namaken dus dat is wel makkelijk. Maar toch volg ik eigenlijk geen kookblogs en is Iris eigenlijk de enige blogger waar ik heen ga als ik kook inspiratie zoek en mijn bladwijzers staan vol met favorieten die nog moet koken. 

 Favoriete Reisverhalen: Expeditie Aardbol
De foto's en verhalen van Stephanie neemt me elke keer weer mee naar de bestemming waar ze over schrijft. Haar blogs boeien me elke keer van begin tot eind en dat allemaal zonder teveel poespas.

Post een wat vaker, want ik mis je blogs: Meer Reislust 
Gelukkig zijn er in december veel blogs voorbij gekomen, maar ik miste je daarvoor wel de posts van Annika. 

Naar wie gaan jullie appreciations?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig