Pages

12:45 AM

Reversed Wanderlist*

Er staan heel wat dingen die ik wil doen op mijn Wanderlist (mijn bucketlist - maar dat woord vind ik zo naar dus heb ik het omgedoopt tot wanderlist), maar ik heb een paar dingen al mogen afstrepen en vandaag deel ik er vier met jullie.

PEZ fabriek - ik denk dat we de PEZ snoepjes en speeltjes allemaal wel kennen ... mijn nichtje werkt voor hun en sinds ik me kan herinneren kreeg ik (in Bosniƫ) al Pez van haar. Toen ze zei dat ik maar een keer langs moest komen dan zou ze wel laten zien hoe het eraan toe ging. Dat liet ik me natuurlijk niet twee keer zeggen en toen ik Praag belde ik haar op met de mededeling dat ik 'in de buurt' was (Linz, waar de fabriek stond was 4/5 uurtjes met de trein- maar dichtbij genoeg). En het stelde niet teleur want dit maakt niet iedereen mee. Tegenwoordig stel ik me voor als: '' Hoi ik ben Tea-en-ik-ben-in-de-PEZ-fabriek-geweest.''

Spontane roadtrip - geef Britney S. en Crossroads de schuld, maar ik heb altijd al op een spontane road trip door Amerika willen doen en dan het liefst in een blauwe Mustang. Toen een vriendin een weekendje langs zou komen nam ze me (+ twee random mensen) mee voor een 52 uur durende road trip! Amerika en een blauwe Mustang werd het niet, maar wel Breda-Trier-Parijs en een gouden Ford Fiesta. We sliepen in een uitkijktoren, gingen door vage weggetjes om tol niet te hoeven betalen , aten onderweg witte bolletjes met kaas en bleerden (?) keihard mee met de twee CDs die we mee hadden. 


Cliffdiven - Dubrovnik is een toeristisch stadje in KroatiĆ« waar je je best wel een dagje zoet mee kan houden. Om mijn derde bezoek memorabel af te sluiten besloot ik dat ik wel een poging wou doen tot cliffdiven en wat een kick was het! Eerst een beetje kijken hoe anderen het doen, dan was het wachten tot het uitgestorven was (als ik me voor lul zetten liever niet voor een groot publiek) en daarna was het ''jij eerst'' ''nee jij'.' Eenmaal bij het rand realiseerde ik me wat ik echt ging doen! Ik heb geen hoogtevrees, maar wat was het opeens hoog en wat leek de zee woester. Ik realiseerde me dat nadenken niet zou helpen en sprong gewoon.  Ik beloof dat het veel hoger was dan op de foto - volgens mij is deze halverwege gemaakt.

Wonen in het buitenland - ik wou altijd weg uit het gehucht waar ik opgroeide en had de wildste dromen over in het buitenland wonen. Londen stond op nummer 1, maar het maakte me eigenlijk niks uit. En inmiddels is het acht jaar,vier landen en vijf steden verder later en I did it!  Stiekem ben ik wel een beetje trots dat ik er gewoon voor gegaan ben, elke keer weer opnieuw begin - meestal ook nog zonder een groot budget - en het ook nog red.

Wat hebben jullie van je wanderlist afgestreept?

* deze post bevat een gesponsorde link dat verder hier niet veel mee te maken heeft.


SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig