Pages

11:03 PM

Since We Last Spoke ...

... werkte ik veel, heel heel veel. Dit is toch wel het leukste waar ik aan heb mogen werken. Naast werken werken deed hielp ik mee aan een paar projecten en daarnaast deed ik the usual:

Ik werd vrienden met Cyrus, de kat van de buren. Als ik thuis werk staat het raam open en dan komt hij binnen. De eerste paar keer schrok ik er van dat hij me niet meer aardig begon te vinden, maar de afgelopen weken blijft hij steeds langer en heeft inmiddels zijn favoriete plek op het bed gevonden.

Ik werk in Brick Lane en daar moet je soort van zijn voor alle nieuwe dingen (zeggen ze zelf hoor) En nu komen ze me met iets: een cornflakes café waar je kan ontbijten,lunchen en dineren met 100 verschillende soorten cornflakes (en 15 soorten melk). Hoe awesome. De opening is over 10 dagen en ik en mijn collega's kijken er naar uit.

Over the Museum of London zie je veel voorbijkomen en dat is best zonde want dit een heel interessant museum waar je alles over de geschiedenis van Londen leert. Net zoals de meeste musea hier is de toegang gratis.

Maltby Street Market is een van de gezelligste markten waar ik graag in het weekend heen ga en op mijn all travel/London blog schreef ik erover. Het water loopt me in de mond als ik eraan denk. Maar gelukkig hebben we de foto's nog. Ik snap trouwens niet waarom iedereen weg is van macaroons, ik vond ze heel fotogeniek, maar zou niet snel weer eentje halen.

Ik keek uit naar Interstellar, maar het was een tegenvaller. In het filmblad Empire stond deze bingo en hij zat inderdaad vol clichés. Gone Girl was nog zo een film die tegenviel, wel vermakelijk maar oh zo voorspelbaar. Net zoals Wolf of Wallstreet. De grote namen vielen nogal tegen dit jaar. Ik kijk uit naar the Hobbit.

In mijn pauze kijk ik graag rond bij het tweedehands gedeelte van Spitalfields Market. Ik hou van mijn Instax, maar zo een vierkante polaroid blijkt kriebelen. Voor nu is het kijken kijken.

Ik at een burger met ... quesedilla! Het was de Honest Burger special van de week, lekker, maar beetje teveel van het goed. 
Ik ging naar het #HEMAChristmas dagje - dat op dezelfde dag werd gehouden als het Hema Blog Event, dus ik voelde een beetje verbonden - en vond er allemaal oude vertrouwde dingen EN pepernoten. Nu nog kaas, mijn vrienden en Nederland style fietspaden en ik ben een happy happy mens.
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig