Pages

2:29 PM

15 movies I look forward toIk kan 100 bedenken die ik dit jaar wil zien, maar laten we met vijftien beginnen. Staat er bij jullie al iets op de lijst? 

Birdman

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway toneelstuk, maar zijn plan komt in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Appropiate Behaviour

Het is voor Shirin niet makkelijk om deel uit te maken van de perfecte Perzische familie. Ze wordt van geen enkele kant geaccepteerd. Haar familie weet niet dat ze biseksueel is en haar ex-vriendin Maxine kan niet begrijpen waarom ze hen dit niet vertelt. Zelfs de zesjarige jongens in haar filmklasje hebben teveel ADD om zich meer dan een seconde op haar te kunnen concentreren. Wanneer haar familie bekend maakt dat Shirin's broer is uitgehuwelijkt aan een Iraanse schone, begint Shirin te rebelleren door onder andere panseksuele escapades, terwijl ze probeert te achterhalen waar het mis is gegaan met Maxine.


Pitch Perfect 2

De Pitches are back! Jesse en Beca zijn afgestudeerd, naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze houden zich verder bezig met alledaagse drama, zoals proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.

Entourage
De Vincent Chase en zijn entourage zijn terug (maar dan in film vorm) en doen goede zaken met agent Ari Gold (die inmiddels een eigen filmstudio is gaan leiden). De ambities van de mannen onderling zijn veranderd, maar er is nog altijd sprake van een hechte band die het hun net even makkelijker maakt in het grillige wereldje van Hollywood.


Jurassic World

22 jaar na de gebeurtenissen in Jurassic Park komt nu Jurassic World. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen (CHRISPRATTCHRISPRATT) maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, wat natuurlijk leidt tot een levensgevaarlijke dreiging (whaaaah)


Goosebumbs

Tiener Zach Cooper vindt het allesbehalve leuk dat hij vanuit de grote stad naar het platteland moet verhuizen. Maar wanneer hij zijn mooie buurmeisje Hannah ontmoet fleurt hij op. Hannah heeft echter een mysterieuze vader, niemand minder dan R.L.Stine ( je weet wel … de schrijver van de Kippenvel serie). Stine is een vreemde man, en de reden daarvoor is dat hij de gevangene is van zijn eigen verbeelding. De monsters die zijn boeken zo beroemd maken zijn echt, en Stine beschermt zijn lezers door ze gevangen te houden in zijn boeken. Wanneer Zach per ongeluk de monsters vrijlaat beginnen ze het dorpje te terroriseren.


X + Y

Een soort van coming of age waar ik heel erg naar uitkijk: Op jonge leeftijd ontdekt wordt ontdekt dat Nathan aan autisme lijdt waardoor hij altijd moeite heeft gehad om zich te binden met mensen, zelfs met zijn liefdevolle en geduldige moeder Julie. Getallen, voornamelijk priemgetallen, zijn de enige dingen die zinvol voor hem zijn. Maar wanneer de attente leraar meneer Humphreys belangstelling toont in Nathan's talent gaat er een wereld voor hem open.

Inside Out
Dan de nieuwe Pixar! Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.


Whiplash

Andrew is een veelbelovende drummer die studeert aan een berucht conservatorium in Manhattan. Hij wil echter niet zo maar een muzikant zijn. Achtervolgd door de mislukte carrière van zijn vader, die schrijver was, en de angst dat het wel eens genetisch kan zijn, droomt hij ervan om de top te bereiken. Vastbesloten om niet in de voetsporen van zijn vader te treden oefent hij dagelijks tot zijn handen letterlijk bloeden. De druk wordt nog groter als hij wordt uitgekozen om in de schoolband te spelen onder leiding van de beruchte Terence Fletcher, een barbaarse muziekleraar die er alles voor over heeft om het potentieel van zijn student naar boven te halen.Ant-Man
De oplichter Scott Lang bezit het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar tegelijkertijd zijn kracht enorm te versterken. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren die de wereld zal redden.

Mad Max: Fury Road
De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy!), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa, een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Pride and Prejudice and Zombies

Het klassieke verhaal van Jane Austins klassieke relaties tussen geliefden uit verschillende sociale klassen in Engeland in de 19e eeuw komt voor een nieuwe uitdaging te staan: een leger van ondode zombies. Terwijl de zusjes Bennett worden opgeleid tot ware zombiejagers, probeert Mrs. Bennett haar dochters aan rijke echtgenoten te helpen.
Mommy
Een weduwe heeft als alleenstaande ouder de taak om voor haar moeilijk opvoedbare, gewelddadige zoon te zorgen. Ze vindt daarbij steun wanneer een mysterieuze buurvrouw zich in het huishouden van de twee begint te nestelen. Deze vrouw geeft de moeder de ondersteuning die ze nodig heeft.


Cake

Claire Bennett is een cynische vrouw die erin is geslaagd om zich te vervreemden van iedereen in haar leven, met uitzondering van haar trouwe huishoudster. Daarnaast raakt ze in de ban van de zelfmoord van een vrouw uit haar mensen-met-chronische-pijn praatgroep. En hoe meer details ze te weten komt over de zelfmoord, hoe meer ze begint te worstelen met haar eigen tragedie.


Amira & Sam

Oorlogsveteraan Sam probeert te re-integreren in een land dat hij nauwelijks meer kent. Tegelijkertijd probeert hij het hart te veroveren van de Iraakse immigrante Amira Hun ontluikende romance wordt op de proef gesteld doordat Amira op het punt staat gedeporteerd te worden.

SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig