Pages

11:18 PM

5 Things: Spice Up Your Life


Een tijdje terug werd ik gevraagd om een woordje te doen bij de Meet The Blogger Conference in Amsterdam. In oktober ga ik vertellen hoe je de perfecte media/press kit samenstelt, als PR krijg ik er tientallen per week binnen en ik heb zo wat aan te merken. Pinterest Queen Nienke van the Travel Tester is er ook. En ook de zusjes achter een blogje die jullie misschien kennen ... iets van A Bijutiful Mess ofzo?

Ik bleekte mijn haren en dat ging - soort van goed. Nu is de vraag: ga ik voor zilver grijs, lilac of toch voor My Little Pony groen? Wat zeggen jullie?

Ondanks dat ik het probeer te vermijden kom ik zo af en toe nog eens in Camden Town en gisteren heb ik een rondje langs mijn favoriete tentjes gedaan: ijsje bij Chin Chin Labs en thee bij Yumchaa. En toen ik geen rij zag bij het cornflakes Cereal Killer Cafe zag moest ik natuurlijk een bowl Frekin Nutcase nemen. Het Spice Girls behang van hierboven vindt je bij hun.

Een paar weken vrij nemen in de zomervakantie zit er voor mij niet in (ik 'moest' zelfs een hele toffe trip afzeggen). Om mezelf toch een beetje te troosten heb ik twee city trips half geboekt voor later in het jaar. Ik ga all by myself, maar in beide steden wonen mensen die ik ken dus ik kom terug met local tips.

Ik ben alweer een maand terug uit Japan ... en wat was dat tof en 10 dagen waren veel te kort. Voor Team Confetti schreef ik over aparte dingen die ik tegenkwam en hier schreef ik er nog blogjes over.

 Wat zijn jullie Pinksterweekend plannen?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig