Pages

12:28 PM

De Grote Festival Paklijst
 Over een paar weken is het alweer zover Pinkpop 2015 een ongeschreven kick off voor een festival siezoen voor velen is dat de mooiste tijd van het jaar. Je komt samen met een groep vrienden, geeft een klein fortuin uit aan een festivalticket en brengt een heel weekend dansend/zwetend door, slaapt buiten en doet dingen waar je later misschien spijt van krijgt. Als je het weekend goed wilt doorkomen en echt wilt genieten van de festivalervaring, zijn er een aantal essentiële zaken waar je absoluut niet zonder kunt.


1. Nadat je de tickets hebt gekocht is er iets wat je meteen moet kopen en dat zijn festival oordoppen: soms is het nodig om je oren even te laten rusten en nachts zullen ze heel erg welkom zijn. Geloof me.

2. Genoeg miniflesje handgel en of vochtige doekjes inslaan, je zult tijdens zo een d waarschijnlijk meer gebruikmaken van mobiele toiletten dan je de rest van je leven zult doen.

3. Bij een meerdaags festival hoort natuurlijk kamperen en dan zijn er een aantal spullen die je nodig hebt. Je zult waarschijnlijk een tent nodig hebben. Evenals de gebruikelijke festival benodigdheden zoals een slaapzak, een rol WC-papier en een luchtbed. En als er nog ruimte over is, iets van campingstoelen want die kunnen ook van pas komen.  

Tip: ga tijdig op zoek naar een tent er zijn namelijk veel verschillende modellen te vinden. Met name op een festival wil je een tent die je snel op kunt zetten. Mocht je ook daar geen zin hebben dan kun je altijd nog kiezen voor een pop up tent, hiermee kan je in 1 minuut een tent opzetten, ideaal voor de minder ervaren kampeerders!


 
4. Vuilniszakken zijn ook een must, ze zijn niet alleen goed een goede poncho in de regen maar je kunt er ook op gaan zitten, zodat je kont niet nat wordt en je kunt ze gebruiken als een kussen.

5. Zonnebrandcrème, een zonnebril en een hoed om jezelf te beschermen tegen de zon. Een beetje zon is fijn, maar het is echt niet leuk als je je nauwelijks kunt bewegen omdat je die witte winterhuid niet aan de zon kunt blootstellen.

6. Spreekt een beetje voor zich, maar vergeet een externe telefoonoplader ken je dat vervelende gevoel wanneer je telefoon uitvalt? Stel je voor dat het net gebeurt als je probeert om je vrienden te vinden in een menigte van 100.000 mensen.

7. Laten we eerlijk zijn, douchen zal er waarschijnlijk niet van komen en droogshampoo zal een van je beste vrienden worden.

8. Festivalfood is lekker, maar ook duur. Zorg ervoor dat je wat snacks zoals muesli- of energierepen, chips en crackers meeneemt. Je zult wat brandstof nodig hebben en dit is een goedkope oplossing.

9. Een zaklamp met led verlichting die heel je tent kan verlichten, voor als je dronken bent en je je telefoon, je sleutels, het toilet of je oordoppen weer eens niet kunt vinden.

10. Hier is een van mijn persoonlijke favorieten: houd een zak met schone kleren die je van plan bent om te dragen op de reis naar huis apart van je festivals
pullen. Je gaat dit heel erg waarderen.

11. En als last maar zeker not least ... contant geld (en veel ook). Heb je ooit de wachtrijen voor de PIN-automaten op festivals gezien? Daar wil je dus niet tussen staan.


Gaat iemand nog naar een festival dit jaar?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig