Pages

1:15 PM

Zeven Bloggers Die Hun Inkomsten Delen


Het is een beetje een taboe om als blogger over je inkomsten te praten. Toch zie ik steeds vaker maandelijkse income & traffic reports voorbij komen waar bloggers hun verkeer en inkomsten delen.

1. De man van Just A Girl and her blog maakt er elke maand weer veel werk van de Income & Traffic Report. O.a verkoop van e-books, affiliate links en banners zorgden voor $13.000 aan inkomsten in april.

2.Pinch of Yum maakt het nog gekker en zit tegenwoordig op meer dan $25.000. per maand. Hier zit trouwens ook de man achter de reports ...

3. Iets realistischer is bijvoorbeeld die van Bowl of Delicious. Zij haalde in drie maand $1000 via Adsense en affiliate links.  

4. Affiliate links doen het minder op de Blog Breakthrough/Go Awesome Places van travel blogger Will. Maar zijn inkomsten zijn helemaal niet verkeerd.

5. Sharon van Digital Nomad Wannabe besloot in 2013 dat ze via haar site geld wou verdienen en haar ups,down, verkeer en inkomsten kun je hier volgen.

6. Regina van ByRegina post niet regelmatig over, maar haar income reports zijn het lezen zeker waard.

7. In Nederlands ben ik er eigenlijk maar eentje tegengekomen en dat is Simone van Paper Travels/Simone's Kitchen. Ze deelt maandelijks haar statistieken en inkomsten en zo zie je dat het in Nederland meteen anders aantoe gaat.

Van welke blogger zou jij wel een income & traffic report willen zien?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig